Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ при избор на кола:)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Това, че карам стари и евтини кола не значи, че нямам обективен поглед над доста други автомобили.Освен това, никъде не съм казал, че ФИАТ е най-хубавия автомобил.Просто предлага най-добро съотношение цена/качество/екстри/поддръжка. Това, което съм видял от много други автомобили е, че предлагат абсолютно същото за много повече пари.И в крайна сметка си мислех, че това е форум за ФЕНОВЕ на италианските автомобили, а не на японски/немски/френски и други.

Коментар

liverpool235 написа:
      КОЙ ФИАТ ще изкара толкова ?
      Не е нужно да изкара толкова - кой иска да кара една кола цял живот?Лично аз кола повече от 3-4 години не съм карал, сега Алфа-та е на 2 и жената вече ме натискада взимам нещо по-голямо.Пък и както въртя по 10000км на година, тия 1500000км ще ги направя за 150г. Иначе Мерцедес не 6их си купил никога, не ги знам колко са до6ри но просто не ми харесват (с малки изключения).Определено предпочитам Ауди.Todor_Gagovski:Много си прав - моето си е най-ху6аво. Лошо ли ми 6еше с първата со6ствена кола, Варт6ург, да качим пич.нцата и да се возим? Е, двигателя 6локира, ама не съм казал една лоша дума за колата.Ами 8 часа до морето с полско фиатче? И ремонт на място - http://store2.data.bg/trace/Pics/My%...ре6олии - истината е, че никога не ми е пукало каква кола карам, важното е 6ило да имам някаква и да се возя.Ауто6илд "Кой е изо6ретателят"http://store2.data.bg/trace/AutoBild/2005%20br.2%20February/Koi%20e%20izobretatelqt%201.jpghttp://store2.data.bg/trace/AutoBild/2005%20br.2%20February/Koi%20e%20izobretatelqt%202.jpghttp://store2.data.bg/trace/AutoBild/2005%20br.2%20February/Koi%20e%20izobretatelqt%203.jpg
      Ex Fiat 126P
      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
      Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
      Alfa Romeo 147 1.6 TS
      Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Todor_Gagovski написа:
        Ама как си вярвате само. Всички коли са кошнци, само фиат е автомобил. Карате ама наистина кошници по на 13-15г за по 1000-2000лв но въпреки това вашето си е най яко и хубаво че и бързо. Но така е винаги , когато гроздето е високо то е неминуемо кисело.
        Колега карам сегашния Фиат който закупих от магазин.Ако сравнявам със снимката от аватара ти за парите които дадох,можех да си купя поне два "кошника" като твоя.Тук е ФИАТ ФОРУМ което предполага,че потребителите харесват тази марка.Прав си,че има много по добри коли от Фиат но както четох някъде, кола се взима по сърце.Качваш се караш и разбираш дали е ТВОЯТА.Моето мнение е,че Фиат дава достатъчно според цена и качество.Според мен автомобила трябва да те придвижва максимално конфортно от точка А до точка Б без междинно спиране в точка Ц за ремонт.И все пак. живеем все още в демокрация,на някои още им харесва магарешкия впряг.
        Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

Immortal написа:
          Това, че карам стари и евтини кола не значи, че нямам обективен поглед над доста други автомобили.Освен това, никъде не съм казал, че ФИАТ е най-хубавия автомобил.Просто предлага най-добро съотношение цена/качество/екстри/поддръжка. Това, което съм видял от много други автомобили е, че предлагат абсолютно същото за много повече пари.И в крайна сметка си мислех, че това е форум за ФЕНОВЕ на италианските автомобили, а не на японски/немски/френски и други.
          Подкрепям! Пък останалите нашибайте се с кредити да карате 10 годишен немски гюм или какъвто и да е, пък да го изплащате още толкова!Една камара приятели с Аудита и БМВ-та реват, че им е скъпа поддръжката и стоят зазимени известно време и после "Боби, закарай ме"Не робувам кой знае колко на марки, но все пак има причина да съм тук

Коментар

с риск да се сдобия с още едно официално предупреждение...Към модераторите и сайт админите - колеги, не ви ли се струва, че станахме много толерантни към разни отворковци с МБ и прочее кошници, които се правят на отворени и голЕма работа???А пробвайте да напишете ЕДИН пост като този на PASSARELLA във форума на вагините, да видим дали няма да получите бан по IP...п.п. мисля, че и темата се изчерпа, щото и автора не е влизал от 5 дни във форума, пък не е писал от 2 седмици.... предлагам ключ защото ако продължава така, ще има пак простотии и предупреждения, като във всяка тема след 8-ма - 10-та страница
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Заключвам!

Коментар

Working...
              X