Това, че карам стари и евтини кола не значи, че нямам обективен поглед над доста други автомобили.Освен това, никъде не съм казал, че ФИАТ е най-хубавия автомобил.Просто предлага най-добро съотношение цена/качество/екстри/поддръжка. Това, което съм видял от много други автомобили е, че предлагат абсолютно същото за много повече пари.И в крайна сметка си мислех, че това е форум за ФЕНОВЕ на италианските автомобили, а не на японски/немски/френски и други.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ при избор на кола:)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
liverpool235 написа:КОЙ ФИАТ ще изкара толкова ?Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Todor_Gagovski написа:Ама как си вярвате само. Всички коли са кошнци, само фиат е автомобил. Карате ама наистина кошници по на 13-15г за по 1000-2000лв но въпреки това вашето си е най яко и хубаво че и бързо. Но така е винаги , когато гроздето е високо то е неминуемо кисело.Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
Immortal написа:Това, че карам стари и евтини кола не значи, че нямам обективен поглед над доста други автомобили.Освен това, никъде не съм казал, че ФИАТ е най-хубавия автомобил.Просто предлага най-добро съотношение цена/качество/екстри/поддръжка. Това, което съм видял от много други автомобили е, че предлагат абсолютно същото за много повече пари.И в крайна сметка си мислех, че това е форум за ФЕНОВЕ на италианските автомобили, а не на японски/немски/френски и други.
Коментар
-
с риск да се сдобия с още едно официално предупреждение...Към модераторите и сайт админите - колеги, не ви ли се струва, че станахме много толерантни към разни отворковци с МБ и прочее кошници, които се правят на отворени и голЕма работа???А пробвайте да напишете ЕДИН пост като този на PASSARELLA във форума на вагините, да видим дали няма да получите бан по IP...п.п. мисля, че и темата се изчерпа, щото и автора не е влизал от 5 дни във форума, пък не е писал от 2 седмици.... предлагам ключ защото ако продължава така, ще има пак простотии и предупреждения, като във всяка тема след 8-ма - 10-та страницаFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар