googo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ при избор на кола:)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
pakumba написа:аз се чудя как семейна кола може да е нещо по-малко от либра или марея?
Коментар
-
ами то е ясно, че сме разглезени от времето, в което живеем. Но за мен семейна кола не означава само голям багажник, означава и по-сигурна кола от въшката пунто, по-комфортна и предполага минаване на по-големи разстояния. Сега не знам някой може и да отрече, че едно е да пътуваш с либра от Сф до Варна и друго е с Браво... Не само като умора за водача...Моето семейство е от двама, ама Бравока ми малее не толкова заради мястото в багажника, колкото заради комфорт.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Immortal написа:Това е друг въпрос вече От всички коли, които карам, най ми е кеф да пътувам надалеч със служебното Рено Еспас II.MAREA WEEKEND 1.8 16V`98
ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.
Коментар
-
Слушайте Immortal-а какво ви говори! Ако някой ми каже поне една основателна причина, поради която да бъде предпочетен Опел Астра пред Либра ще го черпя много бира на Италфеста... (казвам го понеже съм сигурен, че ако се появи такъв значи не познава добре един от двата автомобила... или и двата )Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
Наистина, между Астрата и Либрата няма база за сравнение - Астрата все едно е дошла от каменната ера. Това - чисто естетически погледнато. Астрата, понеже е каручка, с известен компромис, ако е комби, може да мине и за семеен автомобил, в смисъл, че може да се използва за семейния строеж - да товариш в нея тухли, цимент, пясък, мебели. Либрата някак не мога да си я представя в тази роля - твърде е тузарска за подобни изпълнения :DFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Защо не поразгледаш субару импреза 98-99 година комби варианта 1.8-2.0 бензини 90-115 коня 4х4. Поне зимно време ще си малко по- сигурен че можеш да стигнеш доста по- далеч от колкото с кола с предно или задно предаване.Не съм наясно само ако нещо се счупи какви пари е. Но всеки собственник на такова с което съм говорил разправя, че са що годе здрави.
Коментар
-
pakumba написа:еми те са в различен клас, как може да има сравнение? Все пак ще кажа нещо, с което Астра превъзхожда Либра- ремонтопригодност, не е най-важното, но не е за подценяване.Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
sugarboy написа:Ех, като вземете да ги пишете тез "в пъти" по-добри! Колко пъти по-точно и в какво отношение е по-добра Астрата от Мареата?Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар