Обявена е за най красиво комби за 2003г или 2004 когато излиза модела. Тоз(тези) дето са обявили тази Онда за най-красиво комби трябва да са имали свински вкус или са били под въздействието на силни наркотични вещества.Иначе точно за катафалка си е.Един от нашите доктори се излъга и си купи от Дупница такова грозилище дизел.След месец смеси водата с маслото.Гарнитурата му я смениха,шлайфаха му малко главичката,ама я ползва наистина и за катафалка :D .без да се майтапя.При някои неуспешни операции откарва по някой труп до моргата,а е съвсем близко,но явно добре му плащат за тази услуга.Може и затова да го е взел тоз которник де...да му мяса поне като ги кара при св.Петър.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ при избор на кола:)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Много силно се отчайвам от този форум,като се заговорят някакви такива неща,от сорта да сравнявате Мерцедес с която и да е италианка..Все едно да ми сравнявате Лом и Лондон..И какви са тея глупости за 124-ката.... На съседа ми,който е инструктор,предната му кола беше 124-ка и тя беше на 1 500 000 км. (сега кара Е-класа) на един основен ремонт и вървеше на пушкаКОЙ ФИАТ ще изкара толкова ? Аре стига с тея глупости,на кой какво му стърчи,че ставаме за смях пред всички..Направо умирам от смях,като ви чета мненията..Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
itan75 написа:...Един от нашите доктори се излъга и си купи от Дупница такова грозилище дизел.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
liverpool235 написа:Много силно се отчайвам от този форум,като се заговорят някакви такива неща,от сорта да сравнявате Мерцедес с която и да е италианка..Все едно да ми сравнявате Лом и Лондон..И какви са тея глупости за 124-ката.... На съседа ми,който е инструктор,предната му кола беше 124-ка и тя беше на 1 500 000 км. (сега кара Е-класа) на един основен ремонт и вървеше на пушкаКОЙ ФИАТ ще изкара толкова ? Аре стига с тея глупости,на кой какво му стърчи,че ставаме за смях пред всички..Направо умирам от смях,като ви чета мненията..EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
Аз продължавам да не схващам логиката на твърденията ви - в един момент мислех, че е за това, че на мен и други които карат такава кола им е малка оная работа - явно не е това.После останах с впечатление, че един малчуган ме убеждава, че МБ нямат иновации, като ми цитира и някакви източници - съшо толкова неверни и лъжовни. Оказа се, че не е.После същи малчуган подхвана теорията със чупливия 190, което сами разбирате, че е доста несъстоятелен показател и пример.Още по-натам ти ни обясни, че w124 имал една лампа на таблото - отново невярно и сигурен показател, че и двамата сте се качвали в МБ, колкото и в космическа совалка.Накрая подхващаш теорията, че 124 е стар(сякаш това е единствения произведен модел) и че харчел много - поредна лъжа - справка: 99% от таксиметровите фирми в Германия. Но е вярно също, че потребителите на 10 годишни Фиати в 90% от случаите имат за алтернатива този модел. Защото струва колкото Фиата им или поне малко по-скъп.Аз си казах мнението, като човек, сменил 4 фиата и една Алфа. Единственият хубав спомен от ФИАТ ми е от първото ми Ритмо - абсолютно не разрушим автомобил.След това, каквото и да си говорим ФИАТ и всичко, което произвеждат те си е един доста сериозен, адски скъп за поддръжка чуплив боклук. Това е положението. ФИАТ си е просто едно гнило дърво - изглежда здраво, а в същността си - отвратително скапано.
Коментар
-
. ФИАТ си е просто едно гнило дърво - изглежда здраво, а в същността си - отвратително скапано.[/quote] Подобни думи думи казах и във Фолскваген форума в защита на Фиат,като един се опита да ми сравни колко по-хубав и нетрошлив бил неговия Фолксваген Гоуф 2 1986г 1.3 бензин с Мареа :P .Получих вечен бан и естествено се регнах под друго име,защото пък за разлика от теб,аз съм имал 25 лични коли от които 3 пасата и един гоуф,а пък тези докарани на собствен ход от Австрия и Германия в първите години на демокрацията с цел препродажба изобщо не ги броя.С автовоза,който карах близо година там впечатления нямам за път и пътно поведение.Там палиш котора от автокъщата ли било,от частно лице ли било и качваш на автовоза.Опъваш ръчната,ако има такава,слагаш запънките на колелата и обираш с коланите.Мога да ти опиша,аз пък твоя синдром моето момче.Това е така наречения синдром как да го нарека да го разбереш,защото ще ти малко трудничко...чОвек се приспособява и хвали това,което има в момента.Ти си имал Ритмо сигурен съм,че тогава онези години си биел барабана,колко е добро.За Алфата докато си я притежавал също.Сега малко ти се е дигнал гарда с тая Цедка,която си закупил за повече от 13000лв-нереално висока цена,на сигурно "реални километри".Като я покараш година-две,като сравниш колко нереално са им по-високи цените на частите и като я продадеш впоследствие на поредния с малка чурка ли беше ,ще почнеш да хвалиш поредното си закупено ръждиво джелезо.И аз вече месец и половина нямам Мареата,защото я продадох,ама лоша дума за нея не мога да кажа,защото хляб не съм ял,но за нея имаше винаги най-доброто.И защитавай си наистина колосите на "Немското автомобилостроене" във 4-те форума на МерцедесEX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
Ами то, на Голф 2 какво да му се счупи - на каручка нещо може ли да се счупи?! И аз за Мареата лоша дума не мога да кажа... А мерджаните са, меко казано, грозни - сякаш правени от хора без всякакво въображение, с усещането, може би, че войната още не е свършила и всичко трябва да е солидно, ръбесто, страшно. Дори не се заглеждам по подобни автомобили, защото будят тънка усмивка у мен.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
PASSARELLA написа:После останах с впечатление, че един малчуган ме убеждава, че МБ нямат иновации, като ми цитира и някакви източници - съшо толкова неверни и лъжовни. Оказа се, че не е.После същи малчуган подхвана теорията със чупливия 190, което сами разбирате, че е доста несъстоятелен показател и пример.
Коментар
-
PASSARELLA написа:Lane Staley написа:Точно в този случай правиш компромис със сигурността. Защото съвременните "кенефи" имат деформационни зони, поглъщащи и разсейващи енергията от удара. Но нищо де, важно е в подписа да има MB
Коментар
-
Immortal написа:PASSARELLA написа:После останах с впечатление, че един малчуган ме убеждава, че МБ нямат иновации, като ми цитира и някакви източници - съшо толкова неверни и лъжовни. Оказа се, че не е.После същи малчуган подхвана теорията със чупливия 190, което сами разбирате, че е доста несъстоятелен показател и пример.
Коментар
-
avvasilev написа:Защо бе, аз се заглеждам.И обикновено виждам 6-7 "бразилци" да слизат от такива коли!M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар