Здравейте колеги. Мисля да су купувам кола, леко семейна (двама сме,ама живи и здрави мислим да се увеличаваме
) Знам, че в този форум 97% ще ми препоръчате фиат, ама ако може малко по-обективни мнения.Бюджета ми е до 4000лв.(крайна цена), което автоматично прави кола около 2001г. до към 150000км. Предпочитам да е с климатик/климатроник и да не е дизел или метан и да е с 4/5 врати. За такива параметри излезнаха няколко Пунто, 1-2 Марея и Брава, няколко добре изглеждащи Роувъра, 2 опел Астра(комби), 1 Ситроен Ксара, няколко Киа Рио(комби) и май Рено Меган имаше пак комби. По принцип имам Типо, служещо вярно, карал съм и една Мареа, но беше гробница и много си патих от нея, та затова съм леко скептичен към този модел. Но Имам приател с Роувър, даже 2 и е много доволен от тях и ме навива да взимам, пък и добре изглеждат. За френските коли + бг условия съм чувал какви ли не лоши легенди, макар че служебните коли са форд и се скъсват от каране и дават малко дефекти, предимно съединител... От Киа вече няма абсолютно никакви впечатления, само по таксита където съм попадал в СФ и ми се струваха комфортни.Та ако имате , пак моля, по-обективни впечатления, споделете
Основното е мекота на возия-та, както и по-евтина подръжка - ремонт и резервни части, не робувам на марки автомобили
Мерси предварително

Коментар