Привет колеги,интересува ме - ето тази система на радар детектори използва ли се в България: http://www.nextag.fr/GPS-coyotes/rec...3DA347D6DDB0FC? Във Франция и Белгия вече няколко пъти ми отървават кожата. Работи на принципа на социалните мрежи, но е двупосочно. Например- карам си, виждам патрулка и натискам само едно копче. На всички имащи устройството - когато наближат ще ги предупреди. Ако след малко минеш и патрулката я няма - изпращап изчистване на събитието. Това важи и за задръствания или опасности на пътя. Освен това ти показва и на колко потребителя има в близост до теб за акуратност.Ако не известно в Бг - мислите ли, че би имало навити?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли Coyote в България?
Collapse
X
-
пак се фукаме в стил "вижте ме кви неща си имам аз в Белгия"...1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани.Първо и последно неофициално предупреждение!МодераторFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
tomny написа:Не се зачетох много, че бая съм забравил френски, но не видях нищо за месечен абонамент.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар