Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли Coyote в България?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Има ли Coyote в България?

Привет колеги,интересува ме - ето тази система на радар детектори използва ли се в България: http://www.nextag.fr/GPS-coyotes/rec...3DA347D6DDB0FC? Във Франция и Белгия вече няколко пъти ми отървават кожата. Работи на принципа на социалните мрежи, но е двупосочно. Например- карам си, виждам патрулка и натискам само едно копче. На всички имащи устройството - когато наближат ще ги предупреди. Ако след малко минеш и патрулката я няма - изпращап изчистване на събитието. Това важи и за задръствания или опасности на пътя. Освен това ти показва и на колко потребителя има в близост до теб за акуратност.Ако не известно в Бг - мислите ли, че би имало навити?
    Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
    ----------------------------
    Ignorance is a bliss

А как предава сигнала? През GSM мрежата ли? (да, прочетох)Аз не съм чувал за подобно нещо в БГ. Звучи много добре, но за да работи трябва много хора да я ползват.А не съм убеден, че тук някой ще дава месечен абонамент само за да може да предупреждава останалите.

Коментар

Как така противниците на присветкането с фарове, не са подхванали още тая тема :D
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
        Как така противниците на присветкането с фарове, не са подхванали още тая тема :D
        Значи според мен това не е правилно! :D Звучи ми доста интересно, но за съжаление скъпо удоволствие и се съмнявам, че някой в БГ ще го ползва!
        Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Да, трябва много да го ползват за да е ефективно. Тук във всеки един момент имам поне 100 потребителя в радиус от 5 км. Невероятно е.
          Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
          Ignorance is a bliss

Коментар

Това същото ли е?http://www.moncoyote.com/index.php?a...coyote_android

Коментар

Ами да - същата работа върши...
              Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
              Ignorance is a bliss

Коментар

Не се зачетох много, че бая съм забравил френски, но не видях нищо за месечен абонамент. Иначе приложението струва три лева и малко, до колкото видях, ако е така, може и да стане популярно. Даже го инсталирах, но не ме пуска, преди да съм го платил.

Коментар

пак се фукаме в стил "вижте ме кви неща си имам аз в Белгия"...1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани.Първо и последно неофициално предупреждение!Модератор
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

tomny написа:
                    Не се зачетох много, че бая съм забравил френски, но не видях нищо за месечен абонамент.
                    Ако ползваш приложение на телефона, ще ти прави сметка от обмена на данни (ако нямаш пакет за неограничен интернет).Мисълта ми беше за самостоятелните устройства, те за да работят се нуждаят от сим-карта.

Коментар

Working...
                    X