Събитието наближава и се очертава да е наистина голямо, което предполага затруднения с придвижването. Имам въпрос към колегите от Пловдив и Асеновград, при пристигане с кола от посока Асеновград има ли някакво място, наблизо в района където може да се паркира, достатъчно близо до входовете на летище Крумово, или движението по очертаната схема е неизбежно, съответно затрудненията с местата за паркиране? Ако ще е голям наплива, може би паркиране на спирка-две от мястото и придвижване до там с автобус или такси, нещо такова? Ето и схемата от сайта на организаторите: http://100.airshow-bg.com/how-to-get-there/
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БИАФ 2011
Collapse
X
-
Re: БИАФ 2011
Plastex написа:Събитието наближава и се очертава да е наистина голямо, което предполага затруднения с придвижването. Имам въпрос към колегите от Пловдив и Асеновград, при пристигане с кола от посока Асеновград има ли някакво място, наблизо в района където може да се паркира, достатъчно близо до входовете на летище Крумово, или движението по очертаната схема е неизбежно, съответно затрудненията с местата за паркиране? Ако ще е голям наплива, може би паркиране на спирка-две от мястото и придвижване до там с автобус или такси, нещо такова? Ето и схемата от сайта на организаторите: http://100.airshow-bg.com/how-to-get-there/
-
Благодаря ти за това мнение, понеже след това ще пътувам за София, май няма друг избор, освен да се набутам в задръстването, което така или иначе мен чака след авиошоуто. Ако тръгна с мотрисите, мисля, че ще се забавя и на отиване и на връщане, не, че някой ме гони, но и без това съм си поорязал част от програмата. Нямам лош спомен от задръствания от предишния БИАФ на Крумово, повече време се загуби на Граф Игнатиево при посещението на Буревестниците, но и тогава не беше нещо кошмарно, тва любителите на такива програми ни бива и на кормилото Тоя път ще се захапят мисля, няколко различни стоки се вадят на показ и не върви да внимават по завоитеAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Колега не се притеснявай както винаги би трябвало военните и полиция да регулират движението,така че няма да има голямо задръстване.Места за паркиране както преди незнам дали си ходил,но там правят паркинг на нивите и винаги има място.Преди бяха организирали всичко много добре да се надяваме и тази година да е така.ex. punto elx 1.2i
Lancia Libra 1.6
Коментар
-
Подходи от север-третата отбивка на магистралата за П-в ж.к. Тракия Крумово Ягодово до където може с кола и от там пеша На буревестниците не било кошмар...пътувах за Карлово към края на шоуто-от табела Пловдив до Графа-10 км ги взех точно за 1 часПП нещо се обърках че идваш от СофияLANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс
Коментар
-
petio4528 написа:Колега не се притеснявай както винаги би трябвало военните и полиция да регулират движението,така че няма да има голямо задръстване.Места за паркиране както преди незнам дали си ходил,но там правят паркинг на нивите и винаги има място.Преди бяха организирали всичко много добре да се надяваме и тази година да е така.lubo_Y10 написа:ПП нещо се обърках че идваш от СофияAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
petio4528 написа:Ами аз бях с Пунто мк1 син цвят,но пък не бил със екип така че си видял други колеги.Аз пък не успях да видя никои.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар