Здравейте, колеги. Решили сме да вземем още едно фиатче, естествено бензиново :D Колата е Стило 1.6 16в, 2001 година. Цената е доста ниска, но продавачът е частно лице от Враца. Има ли някой колега гледал колата на живо и какви са му впечатленията? Най-това, което ме притеснява е зад самия мотор изолиращата ламарина е жълто-кафява и по самите бомбета на макферсоните има нещо, да не би да е ръжда Колата е немска, имат ли проблем с ръждите от тези години? Говорих с продавача каза, че това било нещо, като смазка против ръжда, така я е купил и не го е махал, малко не ми се вярва чак. На всякакви препоръки и мнения ще съм благодарен ето я и да не я купите :D http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...089&f1=details
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ и консултация при покупка на Фиат Стило 1.6 - Враца
Collapse
X
-
Това жълто кафявото,което аз виждам,си е най-обикновенна ватта,с такъв цвят фолио,върку нея.Относно ръждата,едва ли ще е ръждясала,ако е ,повече от твоята Брава,която ме съмнява,да е със изгнили бомбета.И надали за 10 години,ще избие ръжда по бомбетата.И нещо което съм научил във форума,относно Стило с 1.6 мотор,казват че било като куц кон.И съм склонен да вярвам,че колата с този мотор,не се представя така,както се очаква.Аз на твое място,бих събрал още една хилядарка и бих си взел 1.9JTD.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
-
Не, бравата е вкарана от Италия и не е мръднала никъде :D Все пак карам и ситроен вкаран от Германия, като състояние на купето нямат нищо общо Ситроенът ми е пред разпадане от ръжди, за това аз лично не предпочитам Германия, говорих отново с продавача, каза, че е от Австрия, нещо не съм го разбрал. Понеже сме доволни от 1.6 мотора и противници на дизела изборът си натежава от само себе си. Баща ми е почти 60 годишен, много му трябва да се представя, мислиш, както и да е. Не харесваме дизели, баща ми е против подчертано. Уговорих с продавача, вторник сутринта сме при колата, все още има време за някое коментарче П.С. някой да подшушне кои са слабите места и къде трябва да ми е заострено вниманието при този модел конкретнокара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
кара и проклина съдбата: BRAVA EL 1.6i 16v 103ps, 1996 - вече не!
Коментар
-
VALIO_RACING написа:Не, бравата е вкарана от Италия и не е мръднала никъде :D Все пак карам и ситроен вкаран от Германия, като състояние на купето нямат нищо общо Ситроенът ми е пред разпадане от ръжди, за това аз лично не предпочитам Германия, говорих отново с продавача, каза, че е от Австрия, нещо не съм го разбрал. Понеже сме доволни от 1.6 мотора и противници на дизела изборът си натежава от само себе си. Баща ми е почти 60 годишен, много му трябва да се представя, мислиш, както и да е. Не харесваме дизели, баща ми е против подчертано. Уговорих с продавача, вторник сутринта сме при колата, все още има време за някое коментарче П.С. някой да подшушне кои са слабите места и къде трябва да ми е заострено вниманието при този модел конкретноСтило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
Крома 1.9 150к.с. - семейния кораб
Коментар
-
Мерси, как да проверя този "сити" режим, че един приятел с пунто ме наплаши жестоко? На компютър ме съмняваме да я закачим, все пак ще бъдем в непознат град, какво ще се наблюдава, ако има този проблем? Какъв е инжекциона на стилото 1.6? За ръжди къде да гледам, има ли характерни места, нещо, което изпускам от покупката на фона на бравата има ли?Честно казано с 5 врати не е такава симпатяга, ама щом си казал, може любовта да идва от после :Dкара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
Коментар
-
Ами при този проблем се наблюдава загуба на мощност повишаване на разхода на гориво... и Check Engine-а свети почти винаги... като има проблясъци и за по 3-4 дена без да свети ... За жалост мойта количка е с такава диагноза и сега се опитвам да преживея малко кинти за да и сменя ECU-то Иначе вярно 4-вратото не изглежда чак толкова добре... но пък отпред е същото И все пак поразпитай тук там Много ще е добре да се закачи на една диагностика просто да се види какво ще си кажеСтило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
Коментар
-
Дано, ще се похваля какви сме ги свършили, набелязах още една в Плевен, да видим, все една от двете ще е, или може и нито едната да не е Кажи долу-горе колко ти харчи? Що да не върви, по-спънато ли е от брава 1.6кара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
Коментар
-
VALIO_RACING написа:Дано, ще се похваля какви сме ги свършили, набелязах още една в Плевен, да видим, все една от двете ще е, или може и нито едната да не е Кажи долу-горе колко ти харчи? Що да не върви, по-спънато ли е от брава 1.6Стило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
Коментар
-
След направени няколко огледа се отказахме за сега от Стило Тази врачанската беше пълен кенеф, продавачът нагъл и тъп, лъже, като съдран Забелязахме, че на всички по ъгъла на прага пред задната гума им пада боята и се лъсва до ламарина. Явно си хвърля песъчинки върху прага от предната гума и се жули боята? Видяхме 5-6, всички бяха там така, говоря за 4 врати. За сега мислим да се спрем на друга марка и модел. Някой боядисвал ли е там и колко е издържало?кара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
Коментар
-
svn написа:Какви и бяха забележките на колата,имаше ли ръжда по купето?Гледам,че и салона и е доста запазен,явно е на реални километри :Dкара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
Коментар
-
hood написа:Ами при този проблем се наблюдава загуба на мощност повишаване на разхода на гориво... и Check Engine-а свети почти винаги... като има проблясъци и за по 3-4 дена без да свети ... За жалост мойта количка е с такава диагноза и сега се опитвам да преживея малко кинти за да и сменя ECU-то Иначе вярно 4-вратото не изглежда чак толкова добре... но пък отпред е същото И все пак поразпитай тук там Много ще е добре да се закачи на една диагностика просто да се види какво ще си каже
Коментар
-
Orcinus
VALIO_RACING написа:обаче праговете са изшкурени здраво и по единия е тръгнала ръжда.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар