Привет колеги! Много търсех и никъде не намерих в интернет от тези шаблони с надпис "Продава се" каквито има по автокъщите. Затова реших да копирам едно и по негово подобие да направя на word нещо подобно, което може да е от полза на такива като мен, които им се налага да продават.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шаблон за продажба на автомобил!
Collapse
X
-
Вече една година от както я продадох и си купих джипката КИА Sportage. После през октомври като ударих синьото Стило си закупих това което имам сега. Много е добро ,и хем ми се продава хем не, но две коли вече ми стават много на тая възраст.С това Стило изминах вече 4000км без никакви забележки .Обслужено е ,сменени са задните тампони ,жилата на ръчната спирачка и му закупих кори за под двигателя . Така ,че който го закупи на тая цена само сяда и кара . :D
Коментар
-
коцев написа:Вече една година от както я продадох и си купих джипката КИА Sportage. После през октомври като ударих синьото Стило си закупих това което имам сега. Много е добро ,и хем ми се продава хем не, но две коли вече ми стават много на тая възраст.С това Стило изминах вече 4000км без никакви забележки .Обслужено е ,сменени са задните тампони ,жилата на ръчната спирачка и му закупих кори за под двигателя . Така ,че който го закупи на тая цена само сяда и кара . :D
Коментар
-
Бартер не става защото както написах две коли са ми множко. Начесах си крастата но нищо чудно пак да си остана с двете коли ,защото под обявената цена няма да го дам.Просто колата е муци.Но да спрем повече тук да обсъждаме въпроса със Стилото, защото не е редно.Аз просто само показах нагледно как се попълва шаблона. :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар