Проблем аз с алкохола нямам, тъй като не консумирам, макар, че напоследък пия една нова напитка за България (Somersby, надявам се да не се счита за реклама)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мусака от кебапчета ( по български)
Collapse
X
-
PASSARELLA написа:Тъпо.nikolovvd написа:PASSARELLA написа:Омръзна ми да обяснявам, но за неразбралите: Не се оптивам да те убедя, че такова нещо няма. Това което обяснявам е, че:1. Това не прави храната не годна2. В това няма нищо не редно и не позволено3. Не може да се очаква продукт с високо качество без някой да плати за това4. Ганьо не заслужава и мусака от кебапчета!Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Готви една тава мусака, ядете две порции, и остатъка давате на кучето?!? Не ти вярвам! Ако кажеш, че готви само по две порции, пак няма да повярвам. А супа не ядете ли? Или от нея готвите само по две чинии? Пълнени чушки, боб, баница, гювеч... Или ядете само скара?А по втория ти въпрос, разликата е, че едното е било в нечия уста, а другото е изпечено и прибрано в хладилника, както правят повечето нормални хора.
Коментар
-
Не разбирам какво общо има готвенето у дома с готвенето в ресторантите? Как може да сравнявате двете неща? Нима сте съгласни да си плащате да ядете и да ви пробутват вчерашни кебапчета на мусака или вчерашна салата на супа и да си мислите, че това е добра практика в този бранш? Ако това е така, защо в едни други теми се възмущавате от българската действителност, след като вие самите я подкрепяте с 2 ръце????Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Защото е лицемерно да се възмущаваш от нещо, което самия ти правиш. За мен няма проблем да нарежат зеле, част от него да направят на салата, а остатъка да сготвят на следващия ден. Иначе мусака от кебапчета не бих ял, без значение дали са "пресни", или от вчера, стига, естествено, да разбера, че е такава.
Коментар
-
tomny написа:Защото е лицемерно да се възмущаваш от нещо, което самия ти правиш. За мен няма проблем да нарежат зеле, част от него да направят на салата, а остатъка да сготвят на следващия ден. Иначе мусака от кебапчета не бих ял, без значение дали са "пресни", или от вчера, стига, естествено, да разбера, че е такава.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Добре, защо все генерализираме? Всеки подход е според ситуацията. В завода, в който беше моето барче жените получаваха по 350-400 лв заплати. В момента, в който калкулацията на нещо надмине 2-3 лв - ще си стои там. И не мислете че не е имало инспекции. Идвали са - показваме - в един хладилник са заготовки за ядене и салати, в друг сурови меса. Това не е нередно, нито опасно и това го виждаха от ХЕИ и не казаха да има нещо нередно. И както казах - не съм съгласен да не ти дават избора или да се прави с цел просто да си увеличиш печалбата ако имаш достатъчно марджин в ценообразуването.Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
----------------------------
Ignorance is a bliss
Коментар
-
Orcinus
vvvasilev написа:Поръчвам салата октопод за ако не се лъжа (цена 200 26 лв. И не си представяйте плато. Пет резенчета в чинията. Като го опитах - просто готовите мариновани октоподи от Метро струващи 3лв 200 гр.
Коментар
-
tomny написа:...За мен няма проблем да нарежат зеле, част от него да направят на салата, а остатъка да сготвят на следващия ден. ...Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар