Това са пълни идиотщини - никой не събира храната от чинийте, които са сервирани. Чисто и просто ако в ресторанта са изпекли 100кебапчета, а са продали 80 - другите 20 са ги направили на нещо като мусака. И в това няма ама абсолютно нищо лошо - храната се охлажда шоково и проблема е решен.Всякакви други идиотщини се приказват от хора, които хал-хабер си нямат от готвене и ресторантьорство!Храната, която си проготвяш и съхраняваш в къщи е в пъти по-опасна за теб и семейството ти, от тази която ядеш в ресторанта и това е абсолютен факт, защото ти нямаш никаква представа как да я съхраняваш. Друг е въпроса, че българина обича да се завира по някакви странни дупки, наречени "кръчмета" и там вече ядеш нещо, което е приготвено от същите лаици-това е проблем.С оборудването с което разполага ресторанта на един читав хотел, можеш да си напълно спокоен за това, което ядеш.Това е истината.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мусака от кебапчета ( по български)
Collapse
X
-
Ти къде от скумрията на скара отиде при кренвиршите, бе мойто дете!????Обясни какво точно си видял в кухнята на един РЕСТОРАНТ за да ти обясня колко си работил в ресторант. Пак ти казвам - да се забиеш в някаква дупка с кухня 2на2 не значи, че това в което си попаднал е ресторант. Така го е нарекъл собственика му, но това не е ресторант. Това си е кенеф.Толкова по темата - стига с глупостите за ресторантите и хотелите! Не ходете в евтини заведения и повече не мислете за глупостите, които ви приказват. Това е.
Коментар
-
PASSARELLA написа:Ти къде от скумрията на скара отиде при кренвиршите, бе мойто дете!????Обясни какво точно си видял в кухнята на един РЕСТОРАНТ за да ти обясня колко си работил в ресторант. Пак ти казвам - да се забиеш в някаква дупка с кухня 2на2 не значи, че това в което си попаднал е ресторант. Така го е нарекъл собственика му, но това не е ресторант. Това си е кенеф.Толкова по темата - стига с глупостите за ресторантите и хотелите! Не ходете в евтини заведения и повече не мислете за глупостите, които ви приказват. Това е.
Коментар
-
PASSARELLA написа:Това са пълни идиотщини - никой не събира храната от чинийте, които са сервирани. Чисто и просто ако в ресторанта са изпекли 100кебапчета, а са продали 80 - другите 20 са ги направили на нещо като мусака. И в това няма ама абсолютно нищо лошо - храната се охлажда шоково и проблема е решен.Всякакви други идиотщини се приказват от хора, които хал-хабер си нямат от готвене и ресторантьорство!Храната, която си проготвяш и съхраняваш в къщи е в пъти по-опасна за теб и семейството ти, от тази която ядеш в ресторанта и това е абсолютен факт, защото ти нямаш никаква представа как да я съхраняваш. Друг е въпроса, че българина обича да се завира по някакви странни дупки, наречени "кръчмета" и там вече ядеш нещо, което е приготвено от същите лаици-това е проблем.С оборудването с което разполага ресторанта на един читав хотел, можеш да си напълно спокоен за това, което ядеш.Това е истината.Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
Orcinus
ls1 написа:Сега остана и да обясниш как става побирането в 3лв/храноден.
Коментар
-
PASSARELLA написа:Храната, която си проготвяш и съхраняваш в къщи е в пъти по-опасна за теб и семейството ти, от тази която ядеш в ресторанта и това е абсолютен факт, защото ти нямаш никаква представа как да я съхраняваш.
Коментар
-
Ей, Балкантурист-кото мислене е голяма работа.Пасарела, човек когато плати за храна в ресторант очаква да получи нещо свястно. До сега не съм видял някъде да пише "В нашата храна влагаме неизядената храна от последните Х дни." Ако някъде го пише и ти си поръчаш - О.К., уведомен си, приел си условията. Ако са толкова зле в сметките и не могат да преценят колко храна да приготвят, нека си купят няколко прасенца, да си ги отглеждат и хранят с неизядената храна.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Immortal написа:PASSARELLA написа:Храната, която си проготвяш и съхраняваш в къщи е в пъти по-опасна за теб и семейството ти, от тази която ядеш в ресторанта и това е абсолютен факт, защото ти нямаш никаква представа как да я съхраняваш.Lane Staley написа:Ей, Балкантурист-кото мислене е голяма работа.Пасарела, човек когато плати за храна в ресторант очаква да получи нещо свястно. До сега не съм видял някъде да пише "В нашата храна влагаме неизядената храна от последните Х дни." Ако някъде го пише и ти си поръчаш - О.К., уведомен си, приел си условията. Ако са толкова зле в сметките и не могат да преценят колко храна да приготвят, нека си купят няколко прасенца, да си ги отглеждат и хранят с неизядената храна.
Коментар
-
PASSARELLA написа:А защо ти си си внушил, че храната ти трябва да е приготвена имено днес нямам никаква представа и ми звучи доста странно като идея.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Верно е. Нивото и разбиранията на туристическия бранш са на едно от най-високите нива в света - казвам го напълно убедено. Туризма у нас беше унищожен от собствениците и строителните фирми - не от браншовиците. Така, че ако обичате не говорете за неща от които пак казвам - не разбирате нищо и за съжаление сте подведени в огромна заблуда.
Коментар
-
Колгата Красьо няма представа със сигурност, след като поддържа тези измислици. Очевидно е, че и ти нямаш.PASSARELLAКолгата Красьо няма представа със сигурност, след като поддържа тези измислици.
Коментар
-
PASSARELLA написа:Верно е. Нивото и разбиранията на туристическия бранш са на едно от най-високите нива в света - казвам го напълно убедено. Туризма у нас беше унищожен от собствениците и строителните фирми - не от браншовиците. Така, че ако обичате не говорете за неща от които пак казвам - не разбирате нищо и за съжаление сте подведени в огромна заблуда.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар