Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мусака от кебапчета ( по български)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мусака от кебапчета ( по български)

Това направо ме накара да се чувствам "горд" http://www.moreto.net/novini.php?n=144172
    681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Въпроса не е в това че правят останалите кебапчета на мусака...въпроса е на какво правят тая мусака тя като артиса .

Коментар

То да е само по морето, с мед да ги намажеш...Няколко пъти хващаме с колегите заведението където обядваме, че рециклират вчерашната манджа... Че и по няколко наведнъж даже...
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

ls1 написа:
        ...въпроса е на какво правят тая мусака тя като артиса .
        Кавърмичка
        Alfa 159 SW 2.4 Ti
        Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
        "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

А може и гулаш да направят, ако добавят снощният стек!
          Няма начин да няма начин!

Коментар

Български кенеф.

Коментар

Вий се радвайте ,че го нема Балкантурист.За там какви истории са ми разправяли....От скумрията на скара каква убава чорба става....Пръстите да си оближеш.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Можете само да се надявате мусаката да е от останалите непродадени кебабчета... щото аз подозирам, че те ги пекат след като се поръчат, т.е. мусаката е от обраните от чиниите остатъци от кебабчета...ъхххх...отврат!!!

Коментар

В крайна сметка излиза, че освен по-евтино, е и по-безопасно откъм хигиена, да си купиш пица, дюнер или хамбургер от някой павилион, отколкото да ходиш на български "ресторант". Често пъти е и много по-вкусно :D
                  Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Не знам, гадни са тези работи, уж си плащаш, и пак храна втора цедка.Това лято, в Черноморец, седнахме в едно заведение, на току що се освободила маса. Раздигнаха чиниите и чашите, обаче ни тупнаха менютата върху трохите, и парченцата сирене останали от предишните клиенти . Тръгнахме си, да не съм в стол в студ. град.
                    00' Bravo 105 JTD

Коментар

nikolce написа:
                      Не знам, гадни са тези работи, уж си плащаш, и пак храна втора цедка.Това лято, в Черноморец, седнахме в едно заведение, на току що се освободила маса. Раздигнаха чиниите и чашите, обаче ни тупнаха менютата върху трохите, и парченцата сирене останали от предишните клиенти . Тръгнахме си, да не съм в стол в студ. град.
                      И бъди сигурен, че са ви теглили по една българска...Бе...по-горе писах - КЕНЕФ!!!И си го правим ние самите де...всички сме в кюпа, и аз вкл.

Коментар

Е и? Надали и картофите не са били втора употреба.Няма браншова организация да ги бастиса, агенциите няма да ги изключат от списъка си за догодина, онези които са лапали мусаката догодина пак ще си купят невероятно изгодните "all inclusive" пакети...Преди две седмици минах по цялото крайбрежие от Синеморец до Варна. Идеше ми да повърна.И всъщност си мисля, че ако някой е достатъчно мазохист за да отиде на почивка там, то мусаката с кебапчета не би трябвало да му е проблем.
                        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Immortal написа:
                          Можете само да се надявате мусаката да е от останалите непродадени кебабчета... щото аз подозирам, че те ги пекат след като се поръчат, т.е. мусаката е от обраните от чиниите остатъци от кебабчета...ъхххх...отврат!!!
                          Изобщо не бих се учудил от подобна помиярщина. А така се реализира и двойна печалба

Коментар

krasio_79bs написа:
                            Вий се радвайте ,че го нема Балкантурист.За там какви истории са ми разправяли....От скумрията на скара каква убава чорба става....Пръстите да си оближеш.
                            И? В това какво лошо има!? Нещо което е изпечено не е никакъв проблем да го свариш. Нещо което е изпържено, не е никакъв проблем да го доизпечеш в сос или със заливка.

Коментар

PASSARELLA написа:
                              krasio_79bs написа:
                              И? В това какво лошо има!? Нещо което е изпечено не е никакъв проблем да го свариш. Нещо което е изпържено, не е никакъв проблем да го доизпечеш в сос или със заливка.
                              Ма никъв проблем няма!От де на къде ще ми дреме ,че туй е било вчерашният обяд на някой болен от хепатит примерно.До вчера някой го ровил в чинията си,па после ко да ми пречи аз да го сърбам на супа.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                              X