Това направо ме накара да се чувствам "горд" http://www.moreto.net/novini.php?n=144172
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мусака от кебапчета ( по български)
Collapse
X
-
То да е само по морето, с мед да ги намажеш...Няколко пъти хващаме с колегите заведението където обядваме, че рециклират вчерашната манджа... Че и по няколко наведнъж даже...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Не знам, гадни са тези работи, уж си плащаш, и пак храна втора цедка.Това лято, в Черноморец, седнахме в едно заведение, на току що се освободила маса. Раздигнаха чиниите и чашите, обаче ни тупнаха менютата върху трохите, и парченцата сирене останали от предишните клиенти . Тръгнахме си, да не съм в стол в студ. град.
Коментар
-
nikolce написа:Не знам, гадни са тези работи, уж си плащаш, и пак храна втора цедка.Това лято, в Черноморец, седнахме в едно заведение, на току що се освободила маса. Раздигнаха чиниите и чашите, обаче ни тупнаха менютата върху трохите, и парченцата сирене останали от предишните клиенти . Тръгнахме си, да не съм в стол в студ. град.
Коментар
-
Е и? Надали и картофите не са били втора употреба.Няма браншова организация да ги бастиса, агенциите няма да ги изключат от списъка си за догодина, онези които са лапали мусаката догодина пак ще си купят невероятно изгодните "all inclusive" пакети...Преди две седмици минах по цялото крайбрежие от Синеморец до Варна. Идеше ми да повърна.И всъщност си мисля, че ако някой е достатъчно мазохист за да отиде на почивка там, то мусаката с кебапчета не би трябвало да му е проблем.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Orcinus
Immortal написа:Можете само да се надявате мусаката да е от останалите непродадени кебабчета... щото аз подозирам, че те ги пекат след като се поръчат, т.е. мусаката е от обраните от чиниите остатъци от кебабчета...ъхххх...отврат!!!
Коментар
-
krasio_79bs написа:Вий се радвайте ,че го нема Балкантурист.За там какви истории са ми разправяли....От скумрията на скара каква убава чорба става....Пръстите да си оближеш.
Коментар
-
PASSARELLA написа:krasio_79bs написа:Вий се радвайте ,че го нема Балкантурист.За там какви истории са ми разправяли....От скумрията на скара каква убава чорба става....Пръстите да си оближеш.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар