Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мусака от кебапчета ( по български)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    Аз просто нямам какво да добавя към изчерпателния пост. (на Пасарела)Скоро може да ядем и таратор от обелки на краставици...За 200 лв - толкоз.
    В казармата ядяхме "таратор" от магданоз. Както забелязваш - жив съм.
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
      Immortal написа:
      Аз просто нямам какво да добавя към изчерпателния пост. (на Пасарела)Скоро може да ядем и таратор от обелки на краставици...За 200 лв - толкоз.
      В казармата ядяхме "таратор" от магданоз. Както забелязваш - жив съм.
      Бе жив си, ма глей кви капачки са ти порастнали на очите Аз в казармата съм ял боб чорба, примесена с дъжд... На едно учение, дойдоха с камиона, сипаха ни по един черпак в канчетата и заминаха...а вали,вали...няма къде да се скриеш, ни къде да си скриеш канчето с чорбата... ядеш, а канчето все пълно...Ама айде да не сравняваме нещо, за което си плащаш много над себестойността, дори и в най-скапаните капанчета, с казармата или с домашното хранене.

Коментар

Добре бре,кви хора сте не мога да разбера ,че не си отстоявате потребителските права .Утре ако ви сервират не кафе,ами ръж или леблия щото така било по евтино пак ли ще ви е гот бре?Аз като отида нейде и си поръчам нещо очаквам да ми сервира това което съм поръчал,а не търговско тарикатските интерпретации на готвача.После що правели кот си искат у ресторантите.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Хахаха сега ще кажете , че тия ресторантьори са жертви.
          681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

krasio_79bs написа:
            Добре бре,кви хора сте не мога да разбера ,че не си отстоявате потребителските права .Утре ако ви сервират не кафе,ами ръж или леблия щото така било по евтино пак ли ще ви е гот бре?Аз като отида нейде и си поръчам нещо очаквам да ми сервира това което съм поръчал,а не търговско тарикатските интерпретации на готвача.После що правели кот си искат у ресторантите.
            Проблема, Краси, е, че мусаката от вчерашни кебапчета, събрани от масите е точно толкова вкусна, колкото и от прясно смляна кайма. Как да разбера, че не е от каквото трябва? Ама не е редно да е така.В един ресторант, където бяхме с една част от колегите от форума пролетта, кухнята е преградена от залата за хранене със стъклена стена, а готвачите готвят обърнати към масите...Виждаш как ти се приготвя храната... Дали всички ресторанти биха направили нещо подобно?

Коментар

Мусака от кебапчета ( по български)

Направо се изумявам , че в този форум има типове като тоя пасарела ( нарочно го пиша на кирилица и с малки букви ) и оня въвасилев дето живее и работи при пикаещото момчИ....Серсемлика има материално изражение в тяхно лице ....
              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Мусака от кебапчета ( по български)

Румен_Хинчев написа:
                Направо се изумявам , че в този форум има типове като тоя пасарела ( нарочно го пиша на кирилица и с малки букви ) и оня въвасилев дето живее и работи при пикаещото момчИ....Серсемлика има материално изражение в тяхно лице ....
                До тази тема - все се чудех защо тъща ми винаги ми казва по кръчмите да си поръчвам само цели пържоли или карета - без никакви гювечета, готвено или бърканици. И само редена салата А то се оказа, че тя опита си го имала от едновремешните курортни столове...
                Steliyan's Life!
                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Затова,като седнете някъде и ви остане нещо недоядено,винаги го хвърляйте на някое кученце навъртащо се наоколо.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Мисля, че вървят паралелни дискусии. Това за което ставаше въпрос в статията и за което аз говорих - не са остатъци от храната която е била сервирана, а за неща от заготовките. И според мен е лицемерие някой да се прави на ощипана госпожица да се възмущава при положение че се прави и в къщи.
                    Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
                    ----------------------------
                    Ignorance is a bliss

Коментар

Това което се прави в къщи няма абсолютно нищо общо с това в бараките наречени ресторанти и кръчми.Затова плащам 16 пъти по-скъпо там с надеждата да не ми пробутат отпадъци.
                      681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

vvvasilev написа:
                        Мисля, че вървят паралелни дискусии. Това за което ставаше въпрос в статията и за което аз говорих - не са остатъци от храната която е била сервирана, а за неща от заготовките. И според мен е лицемерие някой да се прави на ощипана госпожица да се възмущава при положение че се прави и в къщи.
                        Точно така, аз също мисля, че тук става дума за храна която е била приготвена, но не е сервирана въобще, а е останала в кухнята. Не става дума за събиране на недоядени остатъци от сервираните ястия. Но нали журналистите винаги търсят сензация и нещо "жълтичко", така ще напишат статията, така ще представят новината, че да не е много ясно и хората да останат с впечатлението, че се използват остатъци от вече сервирана храна.

Коментар

Яжте, пийте и си носете новите дрехи ПС: Защо не споменавате нищо за алкохола?

Коментар

coolboby написа:
                            ПС: Защо не споменавате нищо за алкохола?
                            За него трябва отделна тема, която ще стане по-дълга и от тази :D
                            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Всеки реве, че алкохола му бил фалшив, а телешкото от миналия век, но всеки пука и ушите му плющят

Коментар

coolboby написа:
                                Всеки реве, че алкохола му бил фалшив, а телешкото от миналия век, но всеки пука и ушите му плющят
                                Ами народопсихология.Хляб и зрелища.И моето продължение-алкохол!
                                FIAT BRAVO 1.6
                                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X