Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Италия е на финал

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз мислех че германците ще ги лашкат с клизма до финала .. ма явно не познах По добре играха Италия и заслужено спечелиха

Коментар

FORZA ITALIA!!!Имат да си връщат на франсетата за финала на европейското!
      1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Да живее френската любов и долу френският национален отбор.....твърдо "ЗА" победата на форца.....

Коментар

От снощният мач, най-неприятно впечатление ми направи Зидан - е г**ти безидейната и безлична игра на прехвалената френска звезда.......макар че вкара дузпата. Финтовете му бяха смешни, подаванията грешни........трагичен Зидан.Или както казва Краси Радков за Роналдиньо - "западняк разглезен..."

Коментар

ITALY Тея французи ще ги смачкаме.. така ми намирисва
            FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Ако има фенове на скуадра адзура, да не се безпокоят - Италия ще е шампион. Мача Италия - Франция вече съм го гледал и знам, че Зидан и компания ще напуснат с наведени глави Смятам, че мача ще е 2:1 за Италия. Но пак подчертавам - по-скучно и тягостно световно не съм гледал досега. Единствения футболист, който ми направи впечатление, е Фабио Канаваро. Футболът отива на зле ...
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

ей това е... :Dкупата е* наша* ...беше бая скучно ...швабйте бяха по добре от франсетата налй...пък zidane кво се правй на тежкар пред цял свят...
                petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

VIVA ITALIA НИЕ СМЕ СВЕТОВНИ ШАМПИОНИ ДА ЖИВЕЕ ИТАЛИА..............
                  forza forever

Коментар

Хм, хм, колеги, защо ми се струва, че някои от вас може би от любов към фиат малко са се поувлекли и говорят за Италия от първо лице, като за родна страна ? Все пак си мисля, че Италия стана световен шампион, а не "ние".
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                      Хм, хм, колеги, защо ми се струва, че някои от вас може би от любов към фиат малко са се поувлекли и говорят за Италия от първо лице, като за родна страна ? Все пак си мисля, че Италия стана световен шампион, а не "ние".
                      :D :D :D хааааааааааааааааа и на мен така ми се струва. цяло първенства ВАЗЕЛИНА не свърши и "лъзгаше" дори и снощи, като гледам ви е харесало. това долу показва , че ВАЗЕЛИНА е голяма работа, статистиката е за тези които се интересуват от футбол, и са БЪЛГАРИ. :D Italy Team Statistics France 1 Goals 1 1 1st Half Goals 1 1 Shots on Target 5 2 Shots off Target 5 4 Blocked Shots 3 5 Corners 7 17 Fouls 24 4 Offsides 2 1 Yellow Cards 3 0 Red Cards 1 75.4 Passing Success 79.5 37 Tackles 25 81.1 Tackles Success 76 49.6 Possession 50.4 37.8 Territorial Advantage 62.2
                      UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

Коментар

snake написа:
                        малко , ама това което питаш ще открехне полемика от дебрите на психоанализата, - но с по-прости думи, можа да се каже, че като цяло хората се чустват по-сигурни, когата извършват групови деяния и когато се идентифицират с дадена група и затова, къде съзнателно, къде не толкова, индивидът се стреми да са влее или идентифицира с група. та затова винаги се делим на ваши и наши, независимо по какъв признак. просто сега това е признака пристрастия към един отбор, но може да бъде расов, класов, интелектуален, кастов и т.нт. признак. та под ние може да се разбира абсолютно всичко, към което по някаква причина (съзнателна или не), ние се идентифицираме с дадена група - просто се замисли, дали никога не си казвал "ние" визирайки група хора, които нямат нищо общо помежду си.
                        "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
                        (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Working...
                        X