От снощният мач, най-неприятно впечатление ми направи Зидан - е г**ти безидейната и безлична игра на прехвалената френска звезда.......макар че вкара дузпата. Финтовете му бяха смешни, подаванията грешни........трагичен Зидан.Или както казва Краси Радков за Роналдиньо - "западняк разглезен..."
Ако има фенове на скуадра адзура, да не се безпокоят - Италия ще е шампион. Мача Италия - Франция вече съм го гледал и знам, че Зидан и компания ще напуснат с наведени глави Смятам, че мача ще е 2:1 за Италия. Но пак подчертавам - по-скучно и тягостно световно не съм гледал досега. Единствения футболист, който ми направи впечатление, е Фабио Канаваро. Футболът отива на зле ...
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Хм, хм, колеги, защо ми се струва, че някои от вас може би от любов към фиат малко са се поувлекли и говорят за Италия от първо лице, като за родна страна ? Все пак си мисля, че Италия стана световен шампион, а не "ние".
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Хм, хм, колеги, защо ми се струва, че някои от вас може би от любов към фиат малко са се поувлекли и говорят за Италия от първо лице, като за родна страна ? Все пак си мисля, че Италия стана световен шампион, а не "ние".
:D :D :D хааааааааааааааааа и на мен така ми се струва. цяло първенства ВАЗЕЛИНА не свърши и "лъзгаше" дори и снощи, като гледам ви е харесало. това долу показва , че ВАЗЕЛИНА е голяма работа, статистиката е за тези които се интересуват от футбол, и са БЪЛГАРИ. :D Italy Team Statistics France 1 Goals 1 1 1st Half Goals 1 1 Shots on Target 5 2 Shots off Target 5 4 Blocked Shots 3 5 Corners 7 17 Fouls 24 4 Offsides 2 1 Yellow Cards 3 0 Red Cards 1 75.4 Passing Success 79.5 37 Tackles 25 81.1 Tackles Success 76 49.6 Possession 50.4 37.8 Territorial Advantage 62.2
малко , ама това което питаш ще открехне полемика от дебрите на психоанализата, - но с по-прости думи, можа да се каже, че като цяло хората се чустват по-сигурни, когата извършват групови деяния и когато се идентифицират с дадена група и затова, къде съзнателно, къде не толкова, индивидът се стреми да са влее или идентифицира с група. та затова винаги се делим на ваши и наши, независимо по какъв признак. просто сега това е признака пристрастия към един отбор, но може да бъде расов, класов, интелектуален, кастов и т.нт. признак. та под ние може да се разбира абсолютно всичко, към което по някаква причина (съзнателна или не), ние се идентифицираме с дадена група - просто се замисли, дали никога не си казвал "ние" визирайки група хора, които нямат нищо общо помежду си.
"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар