Колеги, мога да пратя 100тина покани за Google+.Ако някой иска покана да ми прати лично съобщение с email адреса си.С удоволствие бих направил едно "кръгче" със съфорумници
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покани за Google+
Collapse
X
-
https://plus.google.com/По принцип социалната мрежа Google+ е все още в Beta версия и броя на потребителите е ограничен.Регистрацията в него засега може да стане само с покана изпратена от регистриран член. Всеки регистриран потребител може да разпрати 150 бр. покани.За допълнителна информация, най-добре разгледай сайта, защото и аз от днес съм им потребител и все още ми е малко "Индия"."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Един странен бъг... При изписване на email контакта в полето за изпращане на покани автоматично се губят точките поставени в адреса... Yellow_Flash_Colorz_PDT_22"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Ники, прати ми мейл на Л.С.Ще ме извинявате, че не пращам веднага. На работа съм и няма как П.С. Бъга, който описах по-горе го няма. Поканите си пристигат без проблем (:"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
Коментар
-
Immortal написа:Пращайте на л.с. е-мейл адресите, с които искате да се регистрирате в Г+."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
Коментар
-
Няма нужда вече от адреси - има линк за публикуване Цъкаш на линка и се логваш с гугълския си акаунт.https://plus.google.com/_/notificati...%3APtHAp9pFvVU
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар