Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покани за Google+

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Покани за Google+

Колеги, мога да пратя 100тина покани за Google+.Ако някой иска покана да ми прати лично съобщение с email адреса си.С удоволствие бих направил едно "кръгче" със съфорумници
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Прощавай за дилетанския въпрос, но дай моля те малко разяснение.
    Няма начин да няма начин!

Коментар

Аз имам 150 излишни.Питайте, не се срамувайте.Ники - Google + е гугълската версия на Facebook. Според мен - по-добра, но засега не е толкова популярна.

Коментар

https://plus.google.com/По принцип социалната мрежа Google+ е все още в Beta версия и броя на потребителите е ограничен.Регистрацията в него засега може да стане само с покана изпратена от регистриран член. Всеки регистриран потребител може да разпрати 150 бр. покани.За допълнителна информация, най-добре разгледай сайта, защото и аз от днес съм им потребител и все още ми е малко "Индия".
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Предполагам, че това 150 сега са го измислили, щото съм изпратил 20-тина, и нямаше ограничение в броя. Сега гледам, че ми остават още 150...

Коментар

А мерси! Аман от социални контакти. Както е тръгнало като се пенсионирам няма да ми остава време за разходки. Ще седя по цял ден пред компютъра, за да поддържам контактите си.
            Няма начин да няма начин!

Коментар

Един странен бъг... При изписване на email контакта в полето за изпращане на покани автоматично се губят точките поставени в адреса... Yellow_Flash_Colorz_PDT_22
              Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Прати де
                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Как се праща покана... по имейл или какво и аз бих искал една покана

--------------------

Коментар

Ники, прати ми мейл на Л.С.Ще ме извинявате, че не пращам веднага. На работа съм и няма как П.С. Бъга, който описах по-горе го няма. Поканите си пристигат без проблем (:
                    Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

На мен ми пратиха, ма нещо не можах да са опрая с шибаните пароли-мароли... Тука един колега обеща в неделя да ме оправи...ааа, така де, да ми оправи проблема, но още го чакам... Модерирано!Модераторски екип на fiat-bg.org
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

Пращайте на л.с. е-мейл адресите, с които искате да се регистрирате в Г+.

Коментар

Immortal написа:
                          Пращайте на л.с. е-мейл адресите, с които искате да се регистрирате в Г+.
                          И на мен не ми отчита колко покани ми остават. Стоят си 150
                          Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Няма нужда вече от адреси - има линк за публикуване Цъкаш на линка и се логваш с гугълския си акаунт.https://plus.google.com/_/notificati...%3APtHAp9pFvVU

Коментар

И аз го загледах това ама... Yellow_Flash_Colorz_PDT_22
                              Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Working...
                              X