Кики, защо не попиташ тук:http://forum.setcombg.com/index.php?...7r2&board=59.0 А дори и само да попрочетеш, все е от полза.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще си купувам телевизор - старата песен на нов глас.... :)
Collapse
X
-
Да вметна едно бързо въпросче и аз. Кой период от годината е по-удачен за пазаруване? Коледните празници заради промоции и намаления? Или пък след Нова година има някакво снижаване на цените за отърваване от остатъци? Или пък края на годината заради излизане на нови модели, т.е. поевтиняване на достатъчно добри стари? Или...? Дали някой си е взел телевизор септември и да се пляска по челото по Коледа като гледа цените?
Коментар
-
Lane Staley написа:jenshen73 написа:Сега - ДДС и Мито се плащат винаги за стоки извън евросъюза, особено за толкова огромен пакет.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
ls1 написа:Да вметна едно бързо въпросче и аз. Кой период от годината е по-удачен за пазаруване? Коледните празници заради промоции и намаления? Или пък след Нова година има някакво снижаване на цените за отърваване от остатъци? Или пък края на годината заради излизане на нови модели, т.е. поевтиняване на достатъчно добри стари? Или...? Дали някой си е взел телевизор септември и да се пляска по челото по Коледа като гледа цените?Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
Orcinus
TIP написа:ls1 написа:Да вметна едно бързо въпросче и аз. Кой период от годината е по-удачен за пазаруване? Коледните празници заради промоции и намаления? Или пък след Нова година има някакво снижаване на цените за отърваване от остатъци? Или пък края на годината заради излизане на нови модели, т.е. поевтиняване на достатъчно добри стари? Или...? Дали някой си е взел телевизор септември и да се пляска по челото по Коледа като гледа цените?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар