coolboby написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще си купувам телевизор - старата песен на нов глас.... :)
Collapse
X
-
Orcinus
-
Orcinus, Кики написа "Знам теоретичните предимства и недостатъци на технологиите, но ме интересуват впечатленията ви НА ПРАКТИКА?"Ти у вас колко телевизора с марката Samsung си сменил?Пък това сервизния техник, какви марки обслужва, слабо ме интересува Мнението му според мен е важно, защото не ремонтира автомобили, а техника, явно си има представа от това И нека не се нападаме и да спазваме добрия тон, не сме на селския стадион
Коментар
-
Orcinus
coolboby написа:Orcinus, Кики написа "Знам теоретичните предимства и недостатъци на технологиите, но ме интересуват впечатленията ви НА ПРАКТИКА?"Ти у вас колко телевизора с марката Samsung си сменил?Пък това сервизния техник, какви марки обслужва, слабо ме интересува Мнението му според мен е важно, защото не ремонтира автомобили, а техника, явно си има представа от това И нека не се нападаме и да спазваме добрия тон, не сме на селския стадион
Коментар
-
В момента съм със Самсунг кинескоп от тея тънките обаче. Е друг Самсунг няма да си взема, намразих я марката. Безумно крива геометрия, като попрочетох тук там се оказа че тоя модел ’са си така’ и по-добре да не се бара изобщо да не стане по-зле. Може и ЛЦД-тата да са съвсем друга история, но тая марка тотално я намразих.Едно знам - следващия ми телевизор ще е Сони.
Коментар
-
u_bo
Kuku написа:у_бо, а защо не tx-р42s20e Цената е еднаква, размера също - гледал си LCD-то и Plasma-та за сравнение?Въпроса ми беше, НА ПРАКИТИКА вашето впечатление какво е, колеги?
Коментар
-
бързо мнение и от мен от една седмица гледам самсунг LED 32D5800- 32 инчов и сyм супер доволенна промоция е на технополис 999 лева.и цифров тунер, две усб-та, фулл хд, гледам от флашката с субтитри HD филм, тикнах му wifi-адаптер на едното usb и го закачих за рутера безжи4но и сега гледам директно от кой да е компютър в къщи. а се вижда супер. имам приател с LG 46 плазма за сравнение и самсунга по ми харесваFiat Marea 1.8i 16v HLX, 97г.
Коментар
-
Нормално е лед Самсунга да тихаресва повече от ЛГ плазмата - разликата във възрастта им е сигурно поне 2-3 години...Имам 2 бр LG - 42LH4000 и 32LD420 - първия на две годинки, втория на шест мессеца. Оплаквания нямам. По моя препоръка са купени над пет телевизора последната година - все ЛГ и един Самсунг - оплаквания няма. Само баща ми не ме послуша и взе Панасоник и сега реве, ама защото се оказа че много му се искало да има читав медия плеър - щото докато той гледа филм, майка ми иска да ползва компира, ама нъц... Ама това няма връзка с работата на тв-то, екстра си е. Кики - квото и да вземеш, важно е ского ще го гледашAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
u_bo
-
Xaus написа:Според моето скромно мнение е че не ти трябва по голям от 40" максимум 42"... За около 1000лв читав лед тв не можеш да вземеш даже и не читав не може да намериш но с малко търсене може да се купи читаво LCD което е за претпочитане пред плазмените ТВ-та... Според моя статистика (допитвал съм се до около десетина сервиза за ТВ-зори) най - малко сервизирани са LG и Samsung аз залагам на първото ... но за 1000 лв... хубаво LG най много 32 или в най добрия случаи 37....Иначе за в момента най доброто на пазара е лед" технологията която "уж е най нова" но не е точно така но това е друга тема>Та на кратко... Плазмените ТВ са пълни с газ , с времето прегарят и избледняват особено от статични картинки като логото на тв каналите нямат толкова голям контраст и ако не се лъжа имат доста голяма с да точно така ГОЛЯМА скорост на реагиране демек при бързо сменящи се картини гледаш миш-маш.LCD-то e пълен с течен кристал при по сериозен удар матрицата се разтича но пък образа е доста по добър и изкарва доста повече време.За лед тв-тата не знам много ама казавт че са хубави но само времето ще покаже.... Но харчат най малко електро енергия...При покупка гледай да имаш цифров тунер които чете MPG4 ! Погледни какви входове има на задника колкото повече и различни толкова по добре...HDMI,DVI,RGB,RCA,Scart,S-Video никога не се знае какво ще ти потрябва... и не на последно място провери из ГУГЛЕ-то какво се пише за съответния телевизорFIAT STILO 1.9JTD 2002
Коментар
-
u_bo написа:медия плеъра е последното което гледам в едно ТВ.защото не могат да се сравняват като възможности и поддръжка с външните 1080р медия плеъри.а цената им е от 100 до 200 лв.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
ls1 написа:В момента съм със Самсунг кинескоп от тея тънките обаче. Е друг Самсунг няма да си взема, намразих я марката. Безумно крива геометрия, като попрочетох тук там се оказа че тоя модел ’са си така’ и по-добре да не се бара изобщо да не стане по-зле. Може и ЛЦД-тата да са съвсем друга история, но тая марка тотално я намразих.Едно знам - следващия ми телевизор ще е Сони.Fiat Bravo 103 1996
Коментар
-
Orcinus
spark написа:С това уточнение, че на един и същ модел Самсунг може да попаднеш на различна матрица, не различен производителspark написа:...а различен ТИП матрица. Така че там работата е много на късмет.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар