Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мотоциклетистите - над закона ли са (сте)?

Collapse
Заключена тема
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Предлагам

    Коментар


      Esper написа:
      Не мога да проумея от къде идва цялата тази ненавист и злорадство...Абе хора... В Италия има огромна, ама огромна бройка мотоциклети и скутери.
      Явно си запознат със ситуацията в Италия, но съм сигурен, че едва ли там някой си позволява да кара мотор без регистрационен номер, без книжка и с висока скорост в града, като разчита, че няма как да го хванат.Ето това е квинтесинцията на омразата към лудите глави (да се изразя по-възпитано, че ако се сещаш какво ми е на устата...)! Но дали някой ги мрази или не това е без значение, защото сядайки зад волана всеки от нас е с единия крак в гроба, а с другия в затвора! Така че - "Да пазим живота и здравето на околните!", пък било той на моториста летящ с 200, на пешеходец или колегата от отсрещния автомобил, това е наше задължение на пътя!
      Няма начин да няма начин!

      Коментар


        Като бях студент 1 или 2 курс (сиреч 2001-2002г. някъде) веднъж си чакам кротко автобусчето на Плиска да се прибирам (беше вечерта - към 10 часа) и един моторист реши, че с много висока скорост трябва да свие към спирката и да премине (профучи) на по-малко от един метър от чакащите там... ей така - за кеф, не че нещо му пречеше да си кара кротко в дясната (или лявата де) лента... върха на простотията. Да не забравяме обаче и един случай, когато една лада се вряза баш в нея спирка, че и хора утрепа... Така че то простаци бол - и мотористи, и шофьори на леки автомобили. Просто мотористите са повече, в процентно отношение.
        N.Y. State of Mind

        Коментар


          Верно темата отиде към ключ.Темата се изчерпа, започнаха (както и очаквах) безсмислени препирни.И тъй като аз съм авторът й, си позволявам да я заключа без коментар, по собствено желание

          Коментар

          Working...
          X