Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мотоциклетистите - над закона ли са (сте)?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
Kuku написа:Абе то на писта всеки знае, ама ВИЕ знаете ли колко струва едно такова каране, за да се вдигне един средностатстически мотоциклетист в България да покара час-два???like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Kuku написа:Абе то на писта всеки знае, ама ВИЕ знаете ли колко струва едно такова каране, за да се вдигне един средностатстически мотоциклетист в България да покара час-два???
Коментар
-
Интерсни хора сме, хем искаме да има ред, сигурност и спокойствие, хем не искаме да спазваме нищо, ако може само другите да спазват, а аз ще си карам както искам, ама те да спазват закона и да ме пазят. А по темата и в резултата на темата взех да обръщам внимание и да търся нормални мотористи- от петък мин седмица до днес видях 1, което все пак не е лошо, смятах,ч е и 1 няма нормален да кара със 120-130 на магистрала.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:Интерсни хора сме, хем искаме да има ред, сигурност и спокойствие, хем не искаме да спазваме нищо, ако може само другите да спазват, а аз ще си карам както искам, ама те да спазват закона и да ме пазят. А по темата и в резултата на темата взех да обръщам внимание и да търся нормални мотористи- от петък мин седмица до днес видях 1, което все пак не е лошо, смятах,ч е и 1 няма нормален да кара със 120-130 на магистрала.
Коментар
-
Тръпка може да усетиш по много начини.Не си мисли, че си открил топлата вода.Аз практикувам това ( не съм аз на клипа ):http://www.youtube.com/watch?v=5_1Rk...eature=related И не застрашавам никого. Напротив, винаги когато осигуряваш друг човек, си наясно, че здравето и животът му са в твоите ръце. А после твоят живот е в неговите.Подобна отговорност проявявам и на пътя.За разлика от теб. А щом караш мотора без книжка, и щом не знаеш как да се владееш и питаш как да го караш със 130.... какво да кажа, освен, че обезмисли всички постове в защита на мотоциклетистите.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
nai7 написа:pakumba написа:Интерсни хора сме, хем искаме да има ред, сигурност и спокойствие, хем не искаме да спазваме нищо, ако може само другите да спазват, а аз ще си карам както искам, ама те да спазват закона и да ме пазят. А по темата и в резултата на темата взех да обръщам внимание и да търся нормални мотористи- от петък мин седмица до днес видях 1, което все пак не е лошо, смятах,ч е и 1 няма нормален да кара със 120-130 на магистрала.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:nai7 написа:pakumba написа:Интерсни хора сме, хем искаме да има ред, сигурност и спокойствие, хем не искаме да спазваме нищо, ако може само другите да спазват, а аз ще си карам както искам, ама те да спазват закона и да ме пазят. А по темата и в резултата на темата взех да обръщам внимание и да търся нормални мотористи- от петък мин седмица до днес видях 1, което все пак не е лошо, смятах,ч е и 1 няма нормален да кара със 120-130 на магистрала.
Коментар
-
Humppa
Темата заприлича на спор ЦСКА/Левски...А по-назад, Дидо, съм описал защо предпочитам да карам с мотора с 20-30 км/ч по-бързо от максимално разрешената скорост...Аз когато пътувам с мотора надалеко, предпочитам да поддържам скорости от 100-110 км/ч ЕДИНСТВЕНО и само заради ТИР-овете! И това съм го научил от опит! Преди си спазвах 90 км/ч (въпреки че ограничението е 80) но като ми се случи няколк пъти да ме изпреварят ТИР-ове, който прибирайки се в дясната лента са били на косъм да ме забършат с ремаркетата и да ме запратят на 100 метра от пътя като безформена купчина кайма, вече гледам да карам с една идея по-бързо от всякакви ТИР-ове! Предпочитам да ме глобят за превишена скорост, отколкото да гледам от небето как майка ми ме погребва в ковчега...
Коментар
-
PREDATORst написа:Ко сте ми се фанали за мотористите бе???Що се не фанахте за колите на НСО,що се не фанахте за хилядите без застраховки без прегледи с незнайно техническо състояние на мпс.PREDATORst написа:Смешници,изтъкват морал по форумите.МИШКИ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар