Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мотоциклетистите - над закона ли са (сте)?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

stenli написа:
    На бензиностанция пред мен спря мотор без регистрационна табела секунди по късно дойде мото патрул на МВР погледнаха го и си заминаха.
    Чисто теоретично те са видели мотор, неуправляван от водач, тва че е на бензиностанция е просто стечение на обстоятелствата, можеше и да си е пред тях, предполагам разбираш че щом не са го хванали да се движи, трудно биха му направили нещо - все едно да ми се изсипят куките в сервиза и да ми пишат акт че си държа Алфата без номера на плаца........
    Alfa 156 2.0 TS
    Alfa 156 20VTurbo
    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
    Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
      stenli написа:
      На бензиностанция пред мен спря мотор без регистрационна табела секунди по късно дойде мото патрул на МВР погледнаха го и си заминаха.
      Чисто теоретично те са видели мотор, неуправляван от водач, тва че е на бензиностанция е просто стечение на обстоятелствата, можеше и да си е пред тях, предполагам разбираш че щом не са го хванали да се движи, трудно биха му направили нещо - все едно да ми се изсипят куките в сервиза и да ми пишат акт че си държа Алфата без номера на плаца........
      Да поясня - мотора беше в движение и влизаше в бензиностанцията, а патрула влезе след него. Ако бензиностанциите са някаква защитена територия ...

Коментар

Е това пояснение значи друго, така може......
        Alfa 156 2.0 TS
        Alfa 156 20VTurbo
        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
        Locost TF1 3.0V6

Коментар

Нищо друго не е било .Просто са му били ескорт.
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Kuku написа:
            Да де, ама в единия случай петното си ти, а в другия - не.... исках да кажа аз
            Абе ти сякаш не беше в Китен и не се здрависахме. Толкоз тъп ли ти изглеждам? Или и ти четеш само първата и последната дума?Прочети ВСИЧКИ мои мнения в тая тъпа тема. И не, няма да пазя моторджии - виж само статистиката за Варна от последните 7 дни. И не, 200км са си 200км. Без значение с какво са - най-безопасни са в небето, но и там ако сгрешиш - пак свършваш фатално.
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Извинявам се, ако написаното е изглеждало по този начин! Определено не е била това целта ми.... Аз НЕ призовавам никой да пази мотористите, просто ме дразни факта, че моториста е виновни по презумция!

Коментар

Kuku написа:
                просто ме дразни факта, че моториста е виновни по презумция!
                Повечето който мразят мотористите ги мразят защото винаги са първи по светофарите и не висят в задръстване :D Имал съм много случай когато минавам между колите в голямо задръстване (около 700-800м) и виждам водача Х как ме забелязва в огледалото и се изнася на осевата само и само да не мина. Това е TDS- турбо див селянин, който съм убеден, че и при висока скорост би засякъл умишлено, само си само да не си пред него.Простотията е безгранична и не ходи само по мотористите, не слагайте всички под общ знаменател, има много свестни и съвестни.П.С Днес в София за 40мин. се нагледах на толкова простотия и то не от мотористи

Коментар

Мисля че е по темата.
                  00' Bravo 105 JTD

Коментар

Kuku написа:
                    Извинявам се, ако написаното е изглеждало по този начин! Определено не е била това целта ми.... Аз НЕ призовавам никой да пази мотористите, просто ме дразни факта, че моториста е виновни по презумция!
                    Грешно си ме разбрал. Все още имам живи приятели мотористи. Само мисълта, че тоя дето изниква отзаде ми може да е някой от тях ме кара да съм нащрек. Ама пак казвам - ако те не правят нищо да се пазят, аз какво да правя? Да им постеля мекичко преди да паднат ли?
                    Steliyan's Life!
                    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

За съжаление аз още не съм срещнал моторист който да кара съгласно правилата и правилника.Дори няколко познати мотористи от такъв корназлък вече не са между живите.
                      Фиат Панда 1.2 2006година
                      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Добре ,аз ще ги пазя и ще съм толерантен ,но ми е интересно ,асфалта ,стълба и дърветата дали ще са?Отговорете ми на този въпрос?
                        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

nikolce написа:
                          Мисля че е по темата.
                          Да и този клип също може да е по тематаhttp://www.vbox7.com/play:6795286eили пък тозиhttp://www.vbox7.com/play:3da83bb5А има още много в нета

Коментар

Компилация на ПТП-та от Азия. Място, където мотициклетите са най-много. Има всичко! И автомобил-автомобил, автомобил-мотоциклит, мотоциклет-мотоциклет и дори самостоятелни изпълнения!http://www.youtube.com/watch?v=9E4LD...9&feature=plpp
                            Няма начин да няма начин!

Коментар

chaveto написа:
                              Имал съм много случай когато минавам между колите в голямо задръстване (около 700-800м) ...
                              Това позволено ли е?

Коментар

А защо да не е? Само не ми казвай, че ако си на скутер чинно ще си стоиш на мястото и ще чакаш... Хайде да не сме по-големикатолици от папата. И стига сте повтаряли като папагали, че не познавате моторист, който спазва закона, щото не познавате всички мотористи. Остава сега някой да каже, че познава бакшиш, който кара по всички правила. :D

Коментар

Working...
                                X