dikanio написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мотоциклетистите - над закона ли са (сте)?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
dikanio написа:Вместо "Пази моториста", трябва да има призив "Гази моториста", тогава да видим дали ще има такива "смелчаци" Трябва да ви кажа, че единствено законовите последстия ме спират да ги качвам на капака такива, иначе бих им помагал да се пренесат във Валхала или за където там бързат, без никакви угризения на съвестта.Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
dikanio написа:Immortal написа:Ако може някой да ми обясни - какво означава да "пазим мотористите"?!?Аз нещо не мога да схвана????Какво по-специално изискват от нас, различно от това, което отдаваме към останалите участници в движението?Винаги съм бил ЕДНАКВО толерантен на пътя към ТИРове, леки коли, мотористи, велосипедисти, каруцари...Що няма призиви "Пази каруцаря" или "Пази тираджията", ми има само "Пази моториста"....Обяснете на какво отгоре мотористите изискват от мен някакво по-специално внимание????ДНес пътувах пак малко из страната... ми ко да ви кажа... съжалявам, че не успях да извадя апарата да видите как се провира между колите по завоите по Обзорския проход един с пистарка, сигурно с над 100... ние караме в колона с около 70, насреща същата колона... а онзи между колите по завоите....Кво да му пазя на такъв??? Кухата лейка ли???
Коментар
-
kaci написа:dikanio написа:Вместо "Пази моториста", трябва да има призив "Гази моториста", тогава да видим дали ще има такива "смелчаци" Трябва да ви кажа, че единствено законовите последстия ме спират да ги качвам на капака такива, иначе бих им помагал да се пренесат във Валхала или за където там бързат, без никакви угризения на съвестта.
Коментар
-
Мен пък мотористите не ме дразнят, каквото и да правят, с колкото и да карат. Може би, защото карането на мотор не ми е никаква тръпка, да ме извиняват моторджиите за кощунственото мнение. Вбесявам се от наглото шофиране на талигите. Но напоследък и на това почвам да гледам отвисоко - старая се, като се качвам на колата, да ми пада перде и от нищо друго да не се интересувам, освен от безопасното придвижване - така троша и по-малко излишни нерви.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
jenshen73 написа:ls1 написа:Как точно си носят отговорността, Спарко?<<KARKELANOV>>
Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
Immortal написа:Ако може някой да ми обясни - какво означава да "пазим мотористите"?!?Аз нещо не мога да схвана????Какво по-специално изискват от нас, различно от това, което отдаваме към останалите участници в движението?Винаги съм бил ЕДНАКВО толерантен на пътя към ТИРове, леки коли, мотористи, велосипедисти, каруцари...Що няма призиви "Пази каруцаря" или "Пази тираджията", ми има само "Пази моториста"....Обяснете на какво отгоре мотористите изискват от мен някакво по-специално внимание????Sparco написа:Изразът "Пази моториста" за мен е и покана към толерантност на пътя и също предупреждение за шофьорите да внимават с мотористите.Това като на учебните коли, на които пише "Спирам рязко" "Тръгвам странно". Същото е поне за мен.
Коментар
-
kaci написа:dikanio написа:Вместо "Пази моториста", трябва да има призив "Гази моториста", тогава да видим дали ще има такива "смелчаци" Трябва да ви кажа, че единствено законовите последстия ме спират да ги качвам на капака такива, иначе бих им помагал да се пренесат във Валхала или за където там бързат, без никакви угризения на съвестта.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
ogi28b написа:Какво е това ПАЗИ МОТОРИСТА? Да не би да се прицелвам в него и да го гоня за да го сгазя?Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:... отделен е факта че често те идват доста бързо......
Коментар
-
ogi25b написа:............ Сравнението с учебните е неуместно, защото предупреждението на техните коли се отнася за ТЕБ,........<<KARKELANOV>>
Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
На мен това лято един моторист ми струва идеалната ми алфа 145 ..И аз съм бил моторист и следващия сезон ще бъда. Аз призовавам въпреки това не ги пазете моторисчетата комплексари. Надслова е ...’’Навий волана, пребий моторист’’Може би 1 на 100 мотористи спазва закона и е коректен към всички водачи, останалото са комплексари с малки пишки П.С. ми загледайте ги в главите! то от 100 километра си личи празния ганглийSedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар