И да го бяха хванали моториста, баща ми пак щеше да е виновен за ПТП-то. Закона е такъв, и няма какво да спорим за това.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мотоциклетистите - над закона ли са (сте)?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
chaveto написа:Е аз досега нещо друго ли казвахchaveto написа:Кое е глупост Защо трябва мотоциклетиста да е виновенchaveto написа:автомобил си е виновен,.chaveto написа:няма нужната дистанция,чопли семки, бърка си в носа...........chaveto написа:Това е положението, въобще не му е виновен никой друг.
Коментар
-
nikolce написа:И не е виновен заради това:chaveto написа:няма нужната дистанция,чопли семки, бърка си в носа...........Според ЗДвП дистанцията се определя от водача. Изборът на достатъчна дистанция зависи от:1. Скоростта на движение 2. Състоянието на пътната настилка и видимостта3. Спирачните способности на автомобила За дистанцията спазвайте следното практическо правило: Каквато цифра показва стрелката на скоростомера Ви, толкова метра дистанция си осигурявайте.При скорост на движение от 100 км/ч дистанцията следва да бъде 100 м
Коментар
-
nai7 написа:Да бе то на всички вас мотористите ви са виновни,като не можете да карате коли не се качвайте.Мен като ме е страх от мечки няма да ходя на полетоlametobg написа:...да ме задминавате на място с ограничена видимост - НЕ благодаря.
Коментар
-
Има една поговорка дето казва: сит на гладен никога не вярва. Така се получи и в тая тема .Всички са виновни само моториста е прав че се вре между колите а не кара след тях в колона и да си спазва и той дистанция.И друга поговорка: дето падне въглена ,там гори чергата. Сега тия дето с високомерие говорят че бащата на момчето е виновен ,то утре могат да попаднат в неговото положение и друга песен ще запеят тогава .И аз 43 години карах без да съм имал и драскотина по колите си но ето че миналата година потроших Стилото именно заради такъв бързак. В края на краищата аз излязох виновен и не споря защото така е по закон. И на най големия ми душманин не пожелавам такова премеждие.И на вас също не пожелавам. Но ето днеска отново 6 жертви на пътя и то пак заради високомерие и курназлък.
Коментар
-
Как да ви се обясни нещо което не може да се обясни.На тези които мразят мотористите да изгледат клипчето и да се запитат защо го правят това нещо,и пак казвам МОЖЕ БИ ще разберат ама аз лично се съмнявам.http://www.vbox7.com/play:1f9bcbad72
Коментар
-
Ами колега от филмчето се вижда че това е състезание и няма други участници на пътя .Тук имат право да карат с колкото си искат и както си искат ,обаче станат ли участници в движението където има и други участници от нашия калибар то трябва да спазват правилата.А 99% от карат все едно се намират на такова състезание.
Коментар
-
коцев написа:Ами колега от филмчето се вижда че това е състезание и няма други участници на пътя .Тук имат право да карат с колкото си искат и както си искат ,обаче станат ли участници в движението където има и други участници от нашия калибар то трябва да спазват правилата.А 99% от карат все едно се намират на такова състезание.
Коментар
-
коцев написа:Ами колега от филмчето се вижда че това е състезание и няма други участници на пътя .Тук имат право да карат с колкото си искат и както си искат ,обаче станат ли участници в движението където има и други участници от нашия калибар то трябва да спазват правилата.А 99% от карат все едно се намират на такова състезание.
Коментар
-
nai7 написа:...вдигне ли ти се адреналина и няма връщане,..chaveto написа:....
Коментар
-
nai7 написа:Как да ви се обясни нещо което не може да се обясни.На тези които мразят мотористите да изгледат клипчето и да се запитат защо го правят това нещо,и пак казвам МОЖЕ БИ ще разберат ама аз лично се съмнявам.http://www.vbox7.com/play:1f9bcbad72
Коментар
-
nikolce не защитавам никой, може би отново не си ме разбрал. Но не искам да ме слагат наред с другите които правят магариите, само заради това, че в задръстване се завирам между колите.А когато мотористи се промушват между колите с висока скорост, когато карат по осовата линия, изпреварвайки колона от автомобили, а срещу тях идват други автомобили или когато изпреварват на място без видимост и това ли е от страх?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар