stenli написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мотоциклетистите - над закона ли са (сте)?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
-
ФЕРАРИСТ написа:stenli написа:На бензиностанция пред мен спря мотор без регистрационна табела секунди по късно дойде мото патрул на МВР погледнаха го и си заминаха.
Коментар
-
Kuku написа:Да де, ама в единия случай петното си ти, а в другия - не.... исках да кажа азSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Kuku написа:просто ме дразни факта, че моториста е виновни по презумция!
Коментар
-
Kuku написа:Извинявам се, ако написаното е изглеждало по този начин! Определено не е била това целта ми.... Аз НЕ призовавам никой да пази мотористите, просто ме дразни факта, че моториста е виновни по презумция!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Добре ,аз ще ги пазя и ще съм толерантен ,но ми е интересно ,асфалта ,стълба и дърветата дали ще са?Отговорете ми на този въпрос?Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
nikolce написа:Мисля че е по темата.
Коментар
-
Компилация на ПТП-та от Азия. Място, където мотициклетите са най-много. Има всичко! И автомобил-автомобил, автомобил-мотоциклит, мотоциклет-мотоциклет и дори самостоятелни изпълнения!http://www.youtube.com/watch?v=9E4LD...9&feature=plppНяма начин да няма начин!
Коментар
-
Humppa
А защо да не е? Само не ми казвай, че ако си на скутер чинно ще си стоиш на мястото и ще чакаш... Хайде да не сме по-големикатолици от папата. И стига сте повтаряли като папагали, че не познавате моторист, който спазва закона, щото не познавате всички мотористи. Остава сега някой да каже, че познава бакшиш, който кара по всички правила. :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар