Те това е страшното! Как да ги опазиш като не ти дават възможност. Дори с радиолокационна станция да са автомобилите само и единствено компютър може да реагира на такъв. Аз съм човек и колкото и да съм бърз няма как да реагирам при такива скорости.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мотоциклетистите - над закона ли са (сте)?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Вчера съвсем нагледно видях как се спазват правилата от водач на мотор и от служители на МВР. На бензиностанция пред мен спря мотор без регистрационна табела секунди по късно дойде мото патрул на МВР погледнаха го и си заминаха. Интересно аз ако нямах регистрационни табели на автомобила какво щеше да ми се случи. След като на спрели нередовни мотори не обръщат внимание си представям как се занимават с контрола на такива в движение.
Коментар
-
За правописа ок,днес в велико търново на пешеходната пътека на практикер спирам с мотора да преминат пешеходци и един пичага с кола(няма да споменавам марка)щеше даме отнесе че и беше с стикер на форума малък.е за какво говорим сега,че мотористите са лошо племе под общ знаменател.пунто 1,7тд
Коментар
-
Поминалата неделя се прибирам от Милеви скали към Варнa. Значи - задръстването в обратна посока беше от Стара Загора до разклона за Карнобат (където се отклонявам за да хващам за айтоски проход). Дето ми станаха очите на палачинки да ми светят насреща, ами имаше и няколко мотора с които се разминахме в моето платно. Не по осевата линия, а в моето платно. Добре, че карах достатъчно близко до банкета. В тъмното и километричната колона фарове се виждат като единия фар на насрещно движещ се. И изведнъж профучава покрай мен. Баф мааа му и куц кон!
Коментар
-
Kuku написа:Превишената скорост на мотоциклетите НЯМА нищо общо с предимството, което им отнемат автомобилите При инциденти с участието на автомобил, мотоциклетистите НЕ умират от бързото каране, а от рязкото спиране в засичащия ги автомобил Естествено, не говоря за 160км/ч градско - тогава едва ли има нещо, което би спасило човека....И се спрете малко с тия космически скорости - колко от вас са карали мотоциклет с 200км/ч или повече??? На вас 200 ви се струва, все едно си в колата и си пуишиш цигара!!!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Хайде моля те, посочи ми къде има разрешена за мотористи скорост 200.Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Три случая на блъснати от мотористи само за два дни във Варна - 4г. дете, 20г. момиче и 40г. жена. Детето е със смазан череп и опасност за живота, а младото момиче умира в линейката. Как да призовеш близките им да те пазят, при условие, че погубваш децата им и ги обричаш да страдат?Поставете се на тяхно място и си представете да погребете детето си. За нас - черногледство. За тях - факт!
Коментар
-
Orcinus
_жоро_ написа:jenshen73 написа:Хайде моля те, посочи ми къде има разрешена за мотористи скорост 200.
Коментар
-
Humppa
freeedom написа:Мога да ви кажа едно колата вози тялото а мотора душата
Коментар
-
freeedom написа:Мога да ви кажа едно колата вози тялото а мотора душатаVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
jenshen73 написа:Kuku написа:Превишената скорост на мотоциклетите НЯМА нищо общо с предимството, което им отнемат автомобилите При инциденти с участието на автомобил, мотоциклетистите НЕ умират от бързото каране, а от рязкото спиране в засичащия ги автомобил Естествено, не говоря за 160км/ч градско - тогава едва ли има нещо, което би спасило човека....И се спрете малко с тия космически скорости - колко от вас са карали мотоциклет с 200км/ч или повече??? На вас 200 ви се струва, все едно си в колата и си пуишиш цигара!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар