София, камерата на Цариградско преди Орлов мост-коя лента снима? Снощи случайно се оказах на подлеза, който е точно до камерата. Гледах минаващите коли и повечето минаваха с еднаква скорост, вероятно между 45 и 50 км/ч. Обаче имаше коли, които минаваха очевидно и чувствително по-бързо. Част от тях бяха заснети, но друга част се "разминаха" и всички бяха в лявата лента. Някой знае ли дали тази камера може да заснеме кола в най-лявата лента? Също така - тази камера може ли да заснеме единичен автомобил, когато около него има още 3-4 коли, но само един се движи с очевидно много по-висока скорост? За снощи - със сигурност "изгоряха" един голф-двойка-джи-ти-айка, както и някакъв бус. Разминаха се поне 2 или 3 скъпи лимузини, тип мерцедес или БМВ, 1 джип мина също между капките, а аз се зачудих какво точно снима тази камера?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София, камерата на Цариградско преди Орлов мост-коя лента...
Collapse
X
-
Re: София, камерата на Цариградско преди Орлов мост-коя лент
Ами аз ти отговорих на този въпрос. Може би трябваше да цитирам.ogi28b написа:Някой знае ли дали тази камера може да заснеме кола в най-лявата лента?
Коментар
-
Светкавицата в 00:15 часа мисля че се включва всеки път като снима, все пак трябва да се снима обект в движение със скорост 18-20 м/сек. Добре де, защо снима така избирателно? Не съм радар, но пък мога да видя кога един автомобил се движи сравнително много по-бързо от няколко други, които се движат с еднаква скорост. Просто се зачудих защо така ги пропусна, а други ги засне? Нямам логично обяснение, ако системата е автоматична. Някой има ли? И другото - когато са няколко коли - май действа като защита.
Коментар
-
Чувал съм че святка и когато премине автомобил в отсрещното платно за към плиска, но там ограничението е 80 а и така и не се вижда номера.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Една брошурка за камерата Попадна ми интересно решение на съда - битка между радар-камера и тахограф в която тахографа биеПрикачени файлове
Коментар
-
kluchar написа:това от форум /Въпросната камера на Орлов мост е адски шибана ( с извинение)..Има ограниение 60 км и 10 метра след това - знак за ограничение - 50 км/ преди мисля че ограничението беше 60 и можеше да се кара с 75 ама са го променили щото много хора спазват ограничението като има камера
Коментар
-
Другото е важноНамалили са скоростта на 50 а беше 60 щото много хора взели да се съобразяват с камерата.са намалели нарушенията .Днес към 15ч гледах и новата камера на Бояна вече е пострадала от пиратки Таман щях да снимам двама с мотори как минават ама не можах да смогна .Сигурно баха с повече от 200 въпреки че имаше 2 патрулки да засичат КМ .
Коментар
-
ogi28b написа:kluchar написа:това от форум /Въпросната камера на Орлов мост е адски шибана ( с извинение)..Има ограниение 60 км и 10 метра след това - знак за ограничение - 50 км/ преди мисля че ограничението беше 60 и можеше да се кара с 75 ама са го променили щото много хора спазват ограничението като има камераSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар