nikolce написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София, камерата на Цариградско преди Орлов мост-коя лента...
Collapse
X
-
-
////Punto//// написа:nikolce написа:Тази на Бояна си светкаше още преди 2-3 седмици.
Коментар
-
gamma написа:ilkor написа:Една брошурка за камерата Попадна ми интересно решение на съда - битка между радар-камера и тахограф в която тахографа бие
Коментар
-
Колеги, някой знае ли тая камера аджеба вече на колко км лови ? Тая вечер си карам в средна лента, като намалям, но не рязко за знака 60, който е малко преди тоя за 50 км. Бях се заприказвал и в момента на минаването покрай знака 50 светкавицата блесна. Погледнах веднага километража и гледам, че се движа със 60 км и бях натиснал педала и намалих до 50 още преди да стигна до светкавицата. Тя разбира се беше блеснала вече. Работата е там, че съм си мерим скоростта с 3-4 GPS-а и знам, че по принцип колата се движи с 5км по-малко от това, което показва километража. Причината така или иначе ми е в гумите - карам с доста по-различне размер гуми от тези по книжка. Да примем, че съм бил с 55км при ограничение 50 км. Дори да кажем, че са били 60, като изкл. това с километража . Снима ли реално тая камера за 10 или под 10 км над ограничението ? Това, което видях, е че таксито зад мен се движеше на поне 10 метра отзад, други коли не видях от 2те ми страни. Интересното е, че пред мен имаше джип, който не се движеше с мн. по-висока скорост от моята, но в момента на светването на светкавицата той беше точно до нея и ми се струва, че едва ли е хванала него, макар че самата камера както знаем е доста по-назад от светкавицата и той не я беше подминал още. Какво мислите по въпроса, има ли вероятност да е била за него, а да е щракнала мен Кви са глобите за до 10 км отгоре, някой знае ли ?Благодаря предварително.Fiat Brava 1.4 12V
Коментар
-
В НАСЕЛЕНО МЯСТО с 10 км/ч над разрешената максимална се заплаща 20 лв., а при повторно нарушение - 40 лв. При превишаване от 11 до 20 км/ч над разрешеното следва глоба от 50 лв., при повторно нарушение - 100 лв. При превишаване с от 21 до 30 км/ч следва глоба от 100 лв., а при повторно - 200 лв. В диапазона 31-40 км/ч над допустимата скорост санкцията е 200 лв., а при повторно нарушение - 400 лв.Fiat Brava98 1.6 16 v LPG ГИ
Fiat Stilo 1.6 LPG tartarini 2004
Коментар
-
slonikon написа:Много изчерпателен колегата, благодаря! А някой може ли да дефинира "повторно нарушение"? Все някаква давност трябва да има.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар