Колеги, успях да прекъсна лентовия кабел състоящ се от 10тина жички, които захранват говорителчето на слушалката. Телефона е Motorola V9.Дайте някаква идея как мога да ги залепя без да ходя в сервиз, че е по добре да купя нов
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скъсан лентов кабел на телефон. Как да го залепя?
Collapse
X
-
http://imageshack.us/photo/my-images...9019n.jpg/Не е кой знае колко сложно, въпроса е че нямам такъв ситен поялник..."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
При тази ситна стъпка без поялник с много остра човка няма да е лесно. Можеш да проследиш пистите и ако някъде има спойка да пуснеш кабелчета от спойките до местата, където се запоява лентовия кабел. При този тип кабели много трудно ще успееш да възстановиш прекъснатото място. Ако държиш да го правиш ще се наложи да го отпоиш от мястото преди да пристъпиш към възстановяването. Ако успееш да намериш спойваща паста, която се използва при SMD монтаж, ще можеш с поялник с горещ въздух да го запоиш.Много е трудно почистването на изолацията, но с един скаупел, малко търпение и часовникарски увеличителни очила ще стане. Дано не си много нервен човек! :DНяма начин да няма начин!
Коментар
-
Това е лентов кабел за клавиатурата. На 1000 места предлагат такъв, ма на мен ми трябва друг, който е под външния дисплей"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Това е лентов кабел за клавиатурата. На 1000 места предлагат такъв, ма на мен ми трябва друг, който е под външния дисплей
Коментар
-
Колеги, намерих кабел!Ето такъв е моят:http://cgi.ebay.ie/Motorola-V9-RAZR2...b65b22Може ли някой да разясни малко по поръчката и доставката на това чудо, понеже не съм ползвал Бея до сега.Рових из милион български сайтове, ама точно такъв кабел не намирам. Ако някой може да ми намери ще съм много благодарен"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
Коментар
-
Остави... С доставката ще ми дойде на 50 лева... Ще го търся по някой китайски сайт с безплатна доставка"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар