Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с потвърждаване на банкова сметка в Moneybookers

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с потвърждаване на банкова сметка в Moneybookers

Колеги, как точно става потвърждаването на банковата сметка? Според сайта - ще ми изпратят "празен" превод, а в полето за Основание ще пише определен код, който после трябва да въведа на сайта. Уж следвам внимателно процеурата, стигам до един екран, на който пише, че на един коя си сметка ще получа превода в рамките на няколко дни. Това беше на 30 юли, а днес проверих отново - нямам превод към сметката, съответно нямам кода, съответно - не мога да потвърдя, че тази сметка е моя, от което следва, че не мога да си изтегля парите. Друг бърз и елементарен начин за изтегляне е чрез въвеждане на дебитна/кредитна карта, но там също е свързано с някакъв превод и въвеждане на код, което ми се вижда почти същото като банковия трансфер. Някой теглил ли е пари по този начин и защо не ми изпращат превод с кода толкова време? Как да си изтегля парите от сайта?

Колега мисля, че като регистрираш кредитна/дебитна карта в сайта, те автоматично си правят символичен трансфер от твоята картова сметка, към сайта им. Целта е подсигуряване в случай на крадени карти. Изтеглената от тях сума е някаква странна, например 3,48Е, като преди искаха за потвърждение да им се въведе точно сумата до цент, тя играеше ролята на код. Сега може би искат номера на транзакцията или някакав допълнителен код прикрепен към трансфера. При всички случай той трябва да е наличен, така че няма начин да не го откриеш! Надявам се да съм ти помогнал
    Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

На сайта пише същото, което казваш. Пише подобни неща и за банков трансфер, но не се получава. А нямат мейл за контакти, всичко е с някакви предварително изредени проблеми, които не са свързани с моя случай. Иначе имат някакви телефони за контакти, ама ако тръгна да им звъня, то ще ми излезе златно това теглене на пари.

Коментар

За там не знам но поне в пейпъла е подобно както обясни колегата теглят ти една сумичка от долар и нещо и после от банката си получаваш номера на транзакцията и той ти е кода за активация. При мен даже си го получавам като СМС. Но може и да са се развалили нещата защото преди можеше да си държиш суми в сметката в пейпъла. Примерно върнати от развалена сделка. Сега не те питат и веднага ти ги вкарват обратно в банковата сметка и казват че при тях не може да стоят. Нещо са ги подгонили и за това може и да правят кух трансфер а нашите банки да не го отчитат че има нещо. То и там бая много тъпанари има дето не са на ясно.
        BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

Мисля си, че е точно това - понеже правят празен трансфер. А иначе за ПейПал - да, там имам регистрирана карта и като отидох в банката, веднага ми казаха кода, момчето беше наясно за какво е този код и ми продиктува точните числа.

Коментар

lov как така в PayPal не може да си държиш някаква сума при тях в сметката си! При мен дори проблема е точно обратния, не мога да си взема сумата, която е там. Искат само Visa за да я изтегля. Наложи се да си вадя такава карта.Оги, да не би така през банкова сметка да изисква повече време? Но то пък вече три седмици ще станат.

Коментар

Три, да, а пък в самия сайт пишеше че става в рамките на 2 до 5 или 3 до 5 работни дни.

Коментар

Аз съм ги ползвал успешно преди време и още ми седят добавени ЦКБ сметките. Теглил съм и съм депозирал, това отпреди да може да ползваме PayPal.Не помня как се верифицира банкова сметка, но имай предвид, че те директен дебит от сметката не могат да ти направят.Аз бих пробвал с картата. Там ще ти вземат малка сума, която трябва да видиш в извлечението и да им въведеш самата сума (ама вероятно оригиналната - в долари). Платежната система на картите е различна от банковия трансфер, така че едното може да мине, дори ако другото има проблем.
                Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Moneybookers много се промениха от това, което бяха. Преди парите идваха за 2-3 дни, сега ги чакам 5-7-10 или когато дойдат, въпреки че сметката ми е същата. Затова и избягвам да ги ползвам. Навремето, като си потвърждавах сметката, ми изпратиха 11 ст. от райфайзен банк, които после не пропуснаха да си приберат , както и преводите бяха от български банки. Ако не си получил нищо, няма смисъл да чакаш, ако можеш - подай пак заявка. Ако не стане - свържи се с тях.
                  Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

peho написа:
                    lov как така в PayPal не може да си държиш някаква сума при тях в сметката си!
                    Ами това е някъде от преди месец.Развалих едни сделки и ми върнаха парите. Исках да останат там че да мога да добавя парите от една друга карта която ще я закривам и да мога да направя едно по крупно плащане. Ама не. А преди съм я правил много пъти тази гимнастика. А четох и някъде че са ги натиснали. А иначе основната карта с която плащам е виза.
                    BRAVA 1.4 12v - 1998г.

Коментар

lov написа:
                      peho написа:
                      Ами това е някъде от преди месец.Развалих едни сделки и ми върнаха парите. Исках да останат там че да мога да добавя парите от една друга карта която ще я закривам и да мога да направя едно по крупно плащане. Ама не. А преди съм я правил много пъти тази гимнастика. А четох и някъде че са ги натиснали. А иначе основната карта с която плащам е виза.
                      В момента в акаунта ми в пейпал има около 11 паунда, 10 евра и 47 долара. Седят си от 2 седмици там...
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

lov написа:
                        peho написа:
                        Aко си платил с карта през пейпал - ще ти върнат парите на картата, не в сметката. Ако си качил парите в пейпал и след това си платил, ще ти ги върнат в сметката.
                        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Точно последното исках да направя. Пък и не съм го правил за сефте.Едната ми карта исках да я източа там за да не се разправям после с банки да тичам и да закривам банкови сметки. А и не е от нашенска банка. А от другата да кача останалото защото не ми стига за плащането. И от двете карти ми отказва тази опция. Иначе си разплащам нормално от тях за други покупки и от двете. Може би защото сумата е по големичка и за това, въпреки че и лимитът ми за трансфер е доста по голям.Но пък от едната ги прехвърлих в другата без проблемно.
                          BRAVA 1.4 12v - 1998г.

Коментар

Working...
                          X