Здравейте колеги искам да попитам някои знае ли някъква програма като за Call center , смисъл за клиентите които имаме и като ни поръчват да не ги караме всеки път да ни диктуват адресите си.Искам да се изгради нещо като библютека с адреси .Примерно пишеш телефонния номер на клиента и излиза адреса и да се прикачи снимка от карта примерно и някъква допълнителна информация.Благодаря предварително Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Програма за адреси (Call Center)
Collapse
X
-
Според мен една обикновенна Excel таблица би трябвало да свърши работа.Други варианти са както е казал колегата veselin10 с Microsoft Outlook 2010 или с MS AccessFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
А няма ли някои по опростен софтуер, а и става въпрос за малко по бърз темп на работа,смисъл такъв обажда се клиента и ми диктува номера и аз го въвеждам в програмата и тя сама си открива имаме ли го този адрес, ако не след това му го искаме на човека. А колкото до Outlook-a аз не видях никъде да има опция за търсене по номер...може и да греша сега за първи път го отварям :D не ми е трябвал не съм го ползвал просто та така ако някои друг знае за някъкъв подобен софтуер да споделиКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
От споменатите програми най-подходяща за целта е MS Access (както и почти всяка друга система за управление на бази данни). Но Access е достатъчно потребителски ориентирана, така че и да не си програмист, пак да можеш да си спретнеш приложение, което да ти свърши работа. Можеш да използваш някой от включените примери или да си направиш собствено с вградените помощници. Разбира е, ако не си се занивамал досега със СУБД и Аксес в частност, ще ти се наложи да почетеш и да поекспериментираш малко. Но ако става дума за истински кол център, по-добре ще е да потърсиш специализиран софтуер - има и български фирми, които от години разработват такъв и са с доста богат опит (ако е такъв случаят, пиши ми ЛС и ще ти изпратя координати).ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Аз лично не съм ползвал такива, но една справка в download.com показа например това:http://download.cnet.com/Pimex/3000-...ml?tag=mncol;7Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Не си казал за колко клиента става въпрос. Най-елементарното е в какъв да е текстов редактор ги пишеш клиентите и със Find ги търсиш.Следващото ниво - Excel. След това някаква база данни, колегите споменаха Access. Като се наиграеш със него разбираш постепенно какво ти трябва.Защото някои клиенти - с по два адреса. Другия пък си сменил телефона. Трети пък поръчва за братчед си ама не във Пловдив ами в Сливен например. Могат да те направят на луд. След това се сещаш че е добре да имаш историята на всеки клиент - какво е поръчвал. Защото може да имаш рекламации и трябва да следиш какво става. Трябва да следиш и плащанията. След това гледаш да ги групираш по градове например и да им изпратиш "нещото" заедно с една поръчка, защото - по-евтино. Започваш да се замисляш за CRM система. Не намираш готова която ти пасва, търсиш да ти я направят.Казвам ти това с идеята някои от тези неща да ги прескочиш. Ако е възможно да предвидиш как ще се развиват нещата и да си търсиш подходящата програма.Ако се ограничиш само с това което си обяснил - всеки от съветите които са ти дали колегите може да ти свърши работа. И си прави резервно копие на информацията че лазят разни вируси по компютЪрите. Да не вземат да ти глътнат данните . Успех!Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
Много на вътре отидохме в нещата :D Става въпрос за няколко квартала в софия...Става въпрос за пицария..Ние попринцип си имаме кол център защото сме верига...но пък имаме и стационарен телефон на които доста често звънят и си поръчват и имаме редовни клиенти и те като почнат...ама ние редовно си поръчваме толко ли не ни запомнихте всеки път даваме адреси ...много често ми е идвало да им кажа че не са ни единствените клиети за да помня къде живеят... и когато ни е малко по натоварено човек почва още по трудно да се сеща колегата wwalker предложи тази CardFil ама нямах време да я разуча но ми се вижда няй-добрият варянт за момента.... но пък даваите още софтуер всеки акъл ми е добре дошълКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
Дано не е късно, но такова приложение се продава от Микроинвест и се нарича Microinvest CallerID Manager.Приложението е подходящо за всички фирми, в които се приемат поръчки от клиенти по телефона. Чрез модема приложението автоматично разпознава телефонния номер на клиента, извършва търсене в базата данни по този номер и ако намери партньор, дава възможност за автоматично създаване на операция с него в Microinvest Склад Pro (Microinvest Склад Pro Light). Приложението дава възможност и за въвеждане данните на партньора, ако той не е открит в базата данни.Няма начин да няма начин!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар