Колеги, някой да е ползвал услугите на някой римлянин (така де ...манго) да го разтовари от стари и ненужни мебели ? Правим ремонт в центъра на София и тук изхвърлянето на битови отпадъци е недопустимо. Обикалят инспектори и ако хвърля в кофите или до кофите такива отпадъци ще ме оцветят с акт, който по моя информация не е евтин. Излиза на 1/3 от дограмата
Та искам да изхвърля старата дограма + 4 стари секции + едно легло + 1 бюро + 4 стари кухненски шкафа. Секциите са прилични, могат да се използват и са запазени. Леглото също. Кухненските шкафове са от тези железните от едно време. Бюрото ...едното краче му липсва ...абе не може да се ползва кажи речи. Ако трябва да се ползва трябва да се облепи с фолио. Виках един РОМ, който направо си беше циганин ...и ме увери по телефона, ще след като мабелите стават за използване ще си ги намали от цената за извозването на отпадъците. Та дойде манго ..гледа струва и т.н. И ми вика "дай 150 лв и си стискаме ръцете". Викам ...я без да си ги стискаме си ходи. Тоя май не познава парите. Една проста калкулация показва, че ако 4-те секции си ги хване по 20 лв (което за мен е нереално малко) ...са 80 + леглото 20 са 100. Айде шкафовете няма да ги броя, но тях ще ги върне за желязо. Та той ми иска около 250-300 лв ?!?!?!?! Вярно, че е център и е кофти за паркиране, вярно е че няма асансьор (но от 2-рия етаж до долу ще му ги сваля аз)...ама 250 лв за 1 час да ги натовари ....малко множко ми се видят. Някой сблъсквал ли се е с подобен род проблем ?
![Smile](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_smile.gif)
Коментар