AlBundy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Президентският кортеж....
Collapse
X
-
Логан
AlBundy написа:.................. То ти като си надуеш уредбата в колата и много чуваш .............
Коментар
-
Човек, той е ГЛУХ. Той не чува ако ще и да му пуснеш сирената в колата. Докато ти си си НАДУЛ музиката. Дреме му на оня от НСО че си си НАДУЛ музиката. Както се казва в казармата, чл. 6-ти нали го знаеш какво гласи? Чл. 6 ДА СИЕ така ще ти отговорят и на теб. ДА СИ чул звуковия сигнал. Кто ти се слуша музика силно, ходи на дискотека. Тва не е място за джамбурета. Ти си преди всичко шофьор. Трябва да пазиш собствения си и живота на околните. Супер се нервя на такива които надул бясна чалга вътре, свалил прозорците щото не се трае в купето и върти гуми. Или като някой яде, чете вестник, черви се, и т.н. Като ти се прави нещо странично отбий па яж пий сери и прави каквото си искаш. ТИ СИ ДЛЪЖЕН ДА ЧУЕШ СПЕЦИАЛНИЯ СИГНАЛ след като си участник в движението и той е подаден.
Коментар
-
AlBundy написа:Интересно в едно демократично общество как е регулиран въпроса с автомобили засичаши президентски кортеж и самолети облитащи президентството
Коментар
-
Moмчета и момичета, Вие сте длъжни да им осигурите предимство дори и да не са с включени светлини,защото после пак ще сте виновни вие.Те винаги могат да твърдят обратното.А,повярвайте ми виждал съм ги как карат без да се обиждате но всички СМЕ далеч от тяхната подготовка и знания за шофиране както и колите ни,така че не се правете на ербапи защото само ще си изпатите по един или друг начин.Те са в пълното право пилотната кола ако прецени че създавате опасност за кортежа да ви изхвърли а и може да го направи повярвайте ми ПП не се обиждайте от поста ми просто давам добър съветАlfa Romeo 145 1.6 BOXER 103hp
Коментар
-
И аз това се опитвам да им втълпя. Иначе пробвах едно време за работа в НСО. Обаче ми казаха че имали място само за 2 шофьора в щата. Когато попитах какво е необходимо за шофьор ми беше отговорено съвсем простичко. Всички възможни категорий. Отделно те после те научават да караш каквото имат на въоражение. Камиони,коли, вертолети дори. Гледал съм и тренировки. Е повярвайте ми, това с което се славят (че са най добрите шофьори в НСО) и се тупат в гърдите е подплатено с техника.
Коментар
-
Относно НСО и как карат нямам думи. Имат заповед ако пречеш да те спрат по всякакъв начин. Това означава дори и да те избутат от пътя. Някой от форума правилно беше споменал за едно произшествие около Благоевград. Било е с кортежа на президента на Малта. Някакъв с ТИР нещо не е спрял или пък имал проблем със спирачките, не си спомням точно, но тия с пилотната кола се беха забили челно в него и го спряли....... Но единият загинал.... Един колега веднъж така кара си и некакъв кортеж минава, а пътя е бил четрилентов и той решил, че може да не спре. И изведнъж некво Ауди лети срещу него. Той на спирачките. Ония на 1 см от бронята му спрял. Гледал го лошо. Минали сички ония зядна и след тях. И Колегата ми 5 минути седи и мига..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар