Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Президентският кортеж....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Президентският кортеж....

Привет колеги....пиша ви супер изнервен и обезумял от злоба и ярост........Вчера се прибирах от Силистра и някъде към обед, в района на Микре /минавах през Габрово/, както си карам в проливният дъжд, изведнъж виждам някакъв черен баварец до мен с пуснат син буркан, който бавно и постепенно се приближаваше към мен, явно опитвайки се да ме изхвърли от платното. Погледнах в огледалото за задно виждане и в пелената, образувана от гумите ми, зърнах мигащите червени светлини и още един син буркан....погледнах в дясно от мен-няма на къде......и точно в този момент, видях летящ в насрещното платно Меган, който упорито мигаше къси-дълги, но без никаква реакция...................как се разминахме, незнам....аз се свих максимално в дясно, бавареца ми опря съвсем леко в страничното огледало, а какво е станало с Меган-а не знам, защото в момента на разминаването, бавареца буквално спря, както и колата отзад......зверих се в огледалото за задно виждане, страничното беше изкривено, но от пелената не видях нищо....имало ли е съприкосновение между колите, незнам........уплаших се точно толкова, колкото и ядосах................................тези пишлигари от НСО се мислят за богове на пътя, макар и в проливният дъжд.......днес се рових в нета, нищо не прочетох за описан случай, но до София не ме настигнаха въобще, освен ако не са отивали някъде другаде.........................Питам се що за олигофрения беше това....пазим ли там държавното величие или го обричаме на "камъка" в съдебната медицина....или пък как аз трябваше да осигуря свободен коридор на автомобила със специално движение, след като в дясно не мога, отзад другата кола и до мен бавареца....какво ли са очаквали от мен...както и от мегана.....Спомням си и случаите, в които съм висял като идиот на кръстовището при СУ поне 20 мин, за да мине някое държавно величие.......Имаше май някакви катастрофи навремето....трите депутатки, ударената кола към Банско....явно няма да се спрат копеленцата мръсни.Поздрави и безавариина на всички и никакви срещи с президентски кортеж и всякакви други близки срещи от четвърти вид....

идиотина всеки му се е случвало да виси по светофарите, заради смешните ни управнициа това което ти се е случило е просто престъплениеи ако стане нещо, като нищо обикновения човек ще изкарат виновен
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

sev написа:
      идиотина всеки му се е случвало да виси по светофарите, заради смешните ни управнициа това което ти се е случило е просто престъплениеи ако стане нещо, като нищо обикновения човек ще изкарат виновен
      Според мен за съжаление вместо "като нищо" по-близо до реалността би било "задължително"!
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Не съм много сигурен, но дали не беше описван навремето точно в нашият форум една подобна на моята случка, при която колегата беше ял шамари, след като го настигнали.....мисля че ставаше дума за Цариградско шосе..........Митко може би ще поясни, ако помни........

Коментар

Re: Президентският кортеж....

Логан написа:
          Привет колеги....пиша ви супер изнервен и обезумял от злоба и ярост........Вчера се прибирах от Силистра и някъде към обед, в района на Микре /минавах през Габрово/, както си карам в проливният дъжд, изведнъж виждам някакъв черен баварец до мен с пуснат син буркан, който бавно и постепенно се приближаваше към мен, явно опитвайки се да ме изхвърли от платното. Погледнах в огледалото за задно виждане и в пелената, образувана от гумите ми, зърнах мигащите червени светлини и още един син буркан....погледнах в дясно от мен-няма на къде......и точно в този момент, видях летящ в насрещното платно Меган, който упорито мигаше къси-дълги, но без никаква реакция...................как се разминахме, незнам....аз се свих максимално в дясно, бавареца ми опря съвсем леко в страничното огледало, а какво е станало с Меган-а не знам, защото в момента на разминаването, бавареца буквално спря, както и колата отзад......зверих се в огледалото за задно виждане, страничното беше изкривено, но от пелената не видях нищо....имало ли е съприкосновение между колите, незнам........уплаших се точно толкова, колкото и ядосах................................тези пишлигари от НСО се мислят за богове на пътя, макар и в проливният дъжд.......днес се рових в нета, нищо не прочетох за описан случай, но до София не ме настигнаха въобще, освен ако не са отивали някъде другаде.........................Питам се що за олигофрения беше това....пазим ли там държавното величие или го обричаме на "камъка" в съдебната медицина....или пък как аз трябваше да осигуря свободен коридор на автомобила със специално движение, след като в дясно не мога, отзад другата кола и до мен бавареца....какво ли са очаквали от мен...както и от мегана.....Спомням си и случаите, в които съм висял като идиот на кръстовището при СУ поне 20 мин, за да мине някое държавно величие.......Имаше май някакви катастрофи навремето....трите депутатки, ударената кола към Банско....явно няма да се спрат копеленцата мръсни.Поздрави и безавариина на всички и никакви срещи с президентски кортеж и всякакви други близки срещи от четвърти вид....
          Много е гадно. И мен са ме засичали, но не чак така. Както казваш, наистина се мислят за богове. Иначе искам да те питам, виждам,че си си взел Дачия Логан. Как е доволен ли си? Какъв е двигателя? Върви ли? Как е разхода? Един ден като пътувах голяма гонка направихме с един пич с един Логан, ама не издържах, щото да поддържам около 150-160 на двупосочен път(Плевен-Русе) ми се видя, неоправдано.

Коментар

Логан написа:
            Не съм много сигурен, но дали не беше описван навремето точно в нашият форум една подобна на моята случка, при която колегата беше ял шамари, след като го настигнали.....мисля че ставаше дума за Цариградско шосе..........Митко може би ще поясни, ако помни........
            Ако продължават по този начин (във всички сфери) скоро ще трябва Ние да ги шамарим...
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

ако това е вярно - тия са големи шушумигикакво се правят на мъжедрисльовциабе щом и бойко го пази кола на НСО ...
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

doofiat написа:
                Много е гадно. И мен са ме засичали, но не чак така. Както казваш, наистина се мислят за богове. Иначе искам да те питам, виждам,че си си взел Дачия Логан. Как е доволен ли си? Какъв е двигателя? Върви ли? Как е разхода?
                Това е форумът на Дачия Логан....там има тема с "Първи впечатления...." не само от мен...Сори за -ка.............Форум на Дачия Логан!

Коментар

doofiat написа:
                  ................Един ден като пътувах голяма гонка направихме с един пич с един Логан, ама не издържах, щото да поддържам около 150-160 на двупосочен път(Плевен-Русе) ми се видя, неоправдано.
                  хаааахахахаха....да не съм бил аз...редовно минавам по този маршрут и доста често се дърпам.......а и малко прекалявам точно с тези скорости... ....червена Дачия бензинка СА регистрация....

Коментар

Логан написа:
                    doofiat написа:
                    ................Един ден като пътувах голяма гонка направихме с един пич с един Логан, ама не издържах, щото да поддържам около 150-160 на двупосочен път(Плевен-Русе) ми се видя, неоправдано.
                    хаааахахахаха....да не съм бил аз...редовно минавам по този маршрут и доста често се дърпам.......а и малко прекалявам точно с тези скорости... ....червена Дачия бензинка СА регистрация....
                    Не толкова ярко червен. Беше бордо Но и аз съм често по тоя маршрут и аз съм със СА, но 3112.Ще ти свирна, ако се засечем

Коментар

Спомням си , че в Благоевград и региона имаше няколко случая с НСО преди години даже и жертви май-имаше
                      Cupra Fr

Коментар

...

Коментар

за кво па президента нали си има законипреди време с един служебен джип (чароки) на един приятел,както си карахме по цариградско пак така некво бмв се опита да ни измести ама къде му беше акъла на този незнам,разбира се не се отместихме,а даже го напъна пича и бмв-то си даде газ без повече такива изцепки

Коментар

pugsy написа:
                            за кво па президента нали си има законипреди време с един служебен джип (чароки) на един приятел,както си карахме по цариградско пак така некво бмв се опита да ни измести ама къде му беше акъла на този незнам,разбира се не се отместихме,а даже го напъна пича и бмв-то си даде газ без повече такива изцепки
                            Абе не сте му дали път и добре че не се е стигнало до непросимото. Ако щеш вярвай (а вярвам и колегите от форума ще го потвърдят) но ако те напънат и ти не се отместиш и се стигне до ПТП ще го отнесеш ти. И то най простия член по който ще те вейнат е че не си осигурил път на МПС със специален режим на вдижението. Да не говорим, че четох някъде че НСО искат полицейски правомощия. Не знам дали са го приели. Ама тогава ще стане интересно. Тия хич не си поплюват. Ако ги придобият тия правомощия няма да са изключение случай на заключени лица.

Коментар

Спокойно колеги господ ги е наказал достатъчно. Колко пъти им се налага да висят денонощно в колата и да чакат величието което возят да се наяде и напие /бе да се наплюска/ или да изчука поредната си любовница затова толкова нервничко карат.

Коментар

Working...
                              X