Привет колеги....пиша ви супер изнервен и обезумял от злоба и ярост........Вчера се прибирах от Силистра и някъде към обед, в района на Микре /минавах през Габрово/, както си карам в проливният дъжд, изведнъж виждам някакъв черен баварец до мен с пуснат син буркан, който бавно и постепенно се приближаваше към мен, явно опитвайки се да ме изхвърли от платното. Погледнах в огледалото за задно виждане и в пелената, образувана от гумите ми, зърнах мигащите червени светлини и още един син буркан....погледнах в дясно от мен-няма на къде......и точно в този момент, видях летящ в насрещното платно Меган, който упорито мигаше къси-дълги, но без никаква реакция...................как се разминахме, незнам....аз се свих максимално в дясно, бавареца ми опря съвсем леко в страничното огледало, а какво е станало с Меган-а не знам, защото в момента на разминаването, бавареца буквално спря, както и колата отзад......зверих се в огледалото за задно виждане, страничното беше изкривено, но от пелената не видях нищо....имало ли е съприкосновение между колите, незнам........уплаших се точно толкова, колкото и ядосах................................тези пишлигари от НСО се мислят за богове на пътя, макар и в проливният дъжд.......днес се рових в нета, нищо не прочетох за описан случай, но до София не ме настигнаха въобще, освен ако не са отивали някъде другаде.........................Питам се що за олигофрения беше това....пазим ли там държавното величие или го обричаме на "камъка" в съдебната медицина....или пък как аз трябваше да осигуря свободен коридор на автомобила със специално движение, след като в дясно не мога, отзад другата кола и до мен бавареца....какво ли са очаквали от мен...както и от мегана.....Спомням си и случаите, в които съм висял като идиот на кръстовището при СУ поне 20 мин, за да мине някое държавно величие.......Имаше май някакви катастрофи навремето....трите депутатки, ударената кола към Банско....явно няма да се спрат копеленцата мръсни.Поздрави и безавариина на всички и никакви срещи с президентски кортеж и всякакви други близки срещи от четвърти вид....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Президентският кортеж....
Collapse
X
-
ЛоганЕтикети: –
-
sev написа:идиотина всеки му се е случвало да виси по светофарите, заради смешните ни управнициа това което ти се е случило е просто престъплениеи ако стане нещо, като нищо обикновения човек ще изкарат виновенVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Логан
Не съм много сигурен, но дали не беше описван навремето точно в нашият форум една подобна на моята случка, при която колегата беше ял шамари, след като го настигнали.....мисля че ставаше дума за Цариградско шосе..........Митко може би ще поясни, ако помни........
Коментар
-
Re: Президентският кортеж....
Логан написа:Привет колеги....пиша ви супер изнервен и обезумял от злоба и ярост........Вчера се прибирах от Силистра и някъде към обед, в района на Микре /минавах през Габрово/, както си карам в проливният дъжд, изведнъж виждам някакъв черен баварец до мен с пуснат син буркан, който бавно и постепенно се приближаваше към мен, явно опитвайки се да ме изхвърли от платното. Погледнах в огледалото за задно виждане и в пелената, образувана от гумите ми, зърнах мигащите червени светлини и още един син буркан....погледнах в дясно от мен-няма на къде......и точно в този момент, видях летящ в насрещното платно Меган, който упорито мигаше къси-дълги, но без никаква реакция...................как се разминахме, незнам....аз се свих максимално в дясно, бавареца ми опря съвсем леко в страничното огледало, а какво е станало с Меган-а не знам, защото в момента на разминаването, бавареца буквално спря, както и колата отзад......зверих се в огледалото за задно виждане, страничното беше изкривено, но от пелената не видях нищо....имало ли е съприкосновение между колите, незнам........уплаших се точно толкова, колкото и ядосах................................тези пишлигари от НСО се мислят за богове на пътя, макар и в проливният дъжд.......днес се рових в нета, нищо не прочетох за описан случай, но до София не ме настигнаха въобще, освен ако не са отивали някъде другаде.........................Питам се що за олигофрения беше това....пазим ли там държавното величие или го обричаме на "камъка" в съдебната медицина....или пък как аз трябваше да осигуря свободен коридор на автомобила със специално движение, след като в дясно не мога, отзад другата кола и до мен бавареца....какво ли са очаквали от мен...както и от мегана.....Спомням си и случаите, в които съм висял като идиот на кръстовището при СУ поне 20 мин, за да мине някое държавно величие.......Имаше май някакви катастрофи навремето....трите депутатки, ударената кола към Банско....явно няма да се спрат копеленцата мръсни.Поздрави и безавариина на всички и никакви срещи с президентски кортеж и всякакви други близки срещи от четвърти вид....
Коментар
-
Логан написа:Не съм много сигурен, но дали не беше описван навремето точно в нашият форум една подобна на моята случка, при която колегата беше ял шамари, след като го настигнали.....мисля че ставаше дума за Цариградско шосе..........Митко може би ще поясни, ако помни........VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Логан
doofiat написа:Много е гадно. И мен са ме засичали, но не чак така. Както казваш, наистина се мислят за богове. Иначе искам да те питам, виждам,че си си взел Дачия Логан. Как е доволен ли си? Какъв е двигателя? Върви ли? Как е разхода?
Коментар
-
Логан
doofiat написа:................Един ден като пътувах голяма гонка направихме с един пич с един Логан, ама не издържах, щото да поддържам около 150-160 на двупосочен път(Плевен-Русе) ми се видя, неоправдано.
Коментар
-
Логан написа:doofiat написа:................Един ден като пътувах голяма гонка направихме с един пич с един Логан, ама не издържах, щото да поддържам около 150-160 на двупосочен път(Плевен-Русе) ми се видя, неоправдано.
Коментар
-
за кво па президента нали си има законипреди време с един служебен джип (чароки) на един приятел,както си карахме по цариградско пак така некво бмв се опита да ни измести ама къде му беше акъла на този незнам,разбира се не се отместихме,а даже го напъна пича и бмв-то си даде газ без повече такива изцепки
Коментар
-
pugsy написа:за кво па президента нали си има законипреди време с един служебен джип (чароки) на един приятел,както си карахме по цариградско пак така некво бмв се опита да ни измести ама къде му беше акъла на този незнам,разбира се не се отместихме,а даже го напъна пича и бмв-то си даде газ без повече такива изцепки
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар