Scorpion_BV написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко помощ относно Fiat Marea Комби
Collapse
X
-
-
Честито колега.От сега се приготви с тоя двигател. Ще има вдигане на обороти, въздух във горивопроводите, течащи авансатори. Аз втори път кола с този двигател няма да си взема. Опитал съм да се справя с проблемите и пари не съм жалил. Даже ходих за ремонт на помпата на над 300км, но проблеми пак си има. Плюсовете и са малкият данък и приличният вървеж за сметка на не толкова добрия разход. И все пак дано да нямаш никакви проблеми.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
benzol написа:Снимки материал ще чак към сряда колата е със забележки не е перфектна но мисля че за цената си струва сега ме интересува какви марки филтри и масло трябва да си сложа и ако може да ми препоръчате някои сервиз в Пловдив
Коментар
-
Scorpion_BV написа:Аз бих взел по скъпа кола без проблеми. Сега вземи и си пиши колко ще дадеш по майстои и ремонти и след една година сметни да видиш какво ще излезе. И след това да не почнеш и ти да казваш, че италианските коли са гадни...Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
pecata написа:Kолега честита придобивка.Не се връзвай на приказките на колегите,това че някой е имал същия мотор и му е правил ядове незначи,че и твоя ще ти ги прави същите.Въпрос на късмет е.
Коментар
-
Orcinus
benzol написа:Да попитам нормално ли е преди да съм запалил колата педала на спирачката да е твърд? Сякаш преди не беше така иначе като я запаля си омеква и си хващат.
Коментар
-
benzol написа:Днеска започна да скърца нещо не знам какво. Като завия на дясно или ляво се чува да скърца отпред някои може ли да ми каже какво е или да ме насочи към правилния раздел да го потърся--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:benzol написа:Днеска започна да скърца нещо не знам какво. Като завия на дясно или ляво се чува да скърца отпред някои може ли да ми каже какво е или да ме насочи към правилния раздел да го потърся
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар