Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Малко помощ относно Fiat Marea Комби

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Scorpion_BV написа:
    Аз бих взел по скъпа кола без проблеми. Сега вземи и си пиши колко ще дадеш по майстои и ремонти и след една година сметни да видиш какво ще излезе. И след това да не почнеш и ти да казваш, че италианските коли са гадни...
    Колега а има ли гаранция че като си взема кола не за 1300 ами за 2300 и няма да има ремонти всичко е относително и на късмет.А консумативите на всяка кола се сменят като си я купиш независимо колко е скъпа поне аз така мисля.И няма да кажа че италианските коли са гадни то и немските не са много хубави както и френските,а най-хубавата кола е новата от магазина.

Коментар

Честито колега.От сега се приготви с тоя двигател. Ще има вдигане на обороти, въздух във горивопроводите, течащи авансатори. Аз втори път кола с този двигател няма да си взема. Опитал съм да се справя с проблемите и пари не съм жалил. Даже ходих за ремонт на помпата на над 300км, но проблеми пак си има. Плюсовете и са малкият данък и приличният вървеж за сметка на не толкова добрия разход. И все пак дано да нямаш никакви проблеми.
      Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

мареа 1.6 103кс разход извън града 8 газ във града 12 газ това е минимума макса е 16 радско газ аз съм по-доволен от бензиновата кола дизел само ако има нафта на 1.70лв на черно тогава е изгодно
        не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

benzol написа:
          Снимки материал ще чак към сряда колата е със забележки не е перфектна но мисля че за цената си струва сега ме интересува какви марки филтри и масло трябва да си сложа и ако може да ми препоръчате някои сервиз в Пловдив
          Ай честито!))За сервиз не бери грижа - в който и да отидеш - все няма да я оправят Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Коментар

Е колеги стига така дано да не се чупи много да е в рамките на нормалното А пък ако мога да намеря сега и нафта на черно ще съм още по доволен :D :D

Коментар

Scorpion_BV написа:
              Аз бих взел по скъпа кола без проблеми. Сега вземи и си пиши колко ще дадеш по майстои и ремонти и след една година сметни да видиш какво ще излезе. И след това да не почнеш и ти да казваш, че италианските коли са гадни...
              Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
              Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
              Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

benzol написа:
                Е колеги стига така дано да не се чупи много да е в рамките на нормалното А пък ако мога да намеря сега и нафта на черно ще съм още по доволен :D :D
                Е а дано, ама...надали Yellow_Flash_Colorz_PDT_01

Коментар

Kолега честита придобивка.Не се връзвай на приказките на колегите,това че някой е имал същия мотор и му е правил ядове незначи,че и твоя ще ти ги прави същите.Въпрос на късмет е.
                  Fiat Tipo
                  Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
                    Kолега честита придобивка.Не се връзвай на приказките на колегите,това че някой е имал същия мотор и му е правил ядове незначи,че и твоя ще ти ги прави същите.Въпрос на късмет е.
                    Еми за сега няма проблеми днеска тъкмо му смених маслото и филтрите а скоро и ремъците и ролките (става въпрос за целия комплект,не само ангренажен и ролка) всичко ще ми легне на 400лв и да се надяваме да няма други проблеми.

Коментар

Да попитам нормално ли е преди да съм запалил колата педала на спирачката да е твърд? Сякаш преди не беше така иначе като я запаля си омеква и си хващат.

Коментар

benzol написа:
                        Да попитам нормално ли е преди да съм запалил колата педала на спирачката да е твърд? Сякаш преди не беше така иначе като я запаля си омеква и си хващат.
                        Нормално е, но техническите въпроси като цяло са в други раздели. Не опитвай да се спускаш някъде на изгасен двигател само, за да тестваш

Коментар

Днеска започна да скърца нещо не знам какво. Като завия на дясно или ляво се чува да скърца отпред някои може ли да ми каже какво е или да ме насочи към правилния раздел да го потърся

Коментар

benzol написа:
                            Днеска започна да скърца нещо не знам какво. Като завия на дясно или ляво се чува да скърца отпред някои може ли да ми каже какво е или да ме насочи към правилния раздел да го потърся
                            Може да е тампон на амортисьора или рейката или кормилен накрайник, дай боже последното, ама те в сервиза ще ти кажат, тъкмо имаш да постоиш доста там, от 1300 до към 2500 лв. колко време е това.....а спирачния педал ти е твърд, защото ти изпуска помпата, не е голяма болка, за сега!
                            --Старата ръжда любов не хваща!--
                            156 sportwagon 1,9 jtd 115
                            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
                              benzol написа:
                              Може да е тампон на амортисьора или рейката или кормилен накрайник, дай боже последното, ама те в сервиза ще ти кажат, тъкмо имаш да постоиш доста там, от 1300 до към 2500 лв. колко време е това.....а спирачния педал ти е твърд, защото ти изпуска помпата, не е голяма болка, за сега!
                              Е че какво толкова ще и правят за тия пари?Не вярвам нови частите да са чак толкова скъпи

Коментар

Да попитам тея работи за какво служат натискам ги ама не виждам никакъв ефект от тях и няма лампичка да светне че да покаже че работят или ме насочете към някоя тема да ги прочета.
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X