Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Малко помощ относно Fiat Marea Комби

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честито колега!Сега ако приложиш и малко снимков материал, няма да е лошо. Да я видим всички красавицата.
    Manowar - Татко
    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Снимки материал ще чак към сряда колата е със забележки не е перфектна но мисля че за цената си струва сега ме интересува какви марки филтри и масло трябва да си сложа и ако може да ми препоръчате някои сервиз в Пловдив

Коментар

Здравейте не ми работи музиката в колата някои дали има на идея от какво може да е пускам радиото намира си станциите но нищо не се чува възможно ли е да са смъкнали колоните?

Коментар

Едва ли са ги свалили. Виж през отворите на вратите дали са там.Друго, може буксите да са откачени. Свалаш радиото и гледаш. Относно свалянето, и буксите отзад, разгледай тези две теми:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...opic.php?t=592
          00' Bravo 105 JTD

Коментар

Днеска го оправих извадих касетофона и бяха отрязани кабелите отзад само че все още колоната на лявата врата не работи казаха ми че можело да има прекъснат кабел някъде ще го проверя друг ден трябва и да си пусна кабели за задните колонки вградени в багажника че и там са изрязани кабелите и после да намеря начин как да си вържа мулти волана към касетофона пак може и изобщо да не стане.Това е модела на радиото
            Прикачени файлове

Коментар

До колкото ми е известно точно този модел не можеш да го ползваш с мултиволан.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Радиото ти определено е сменяно. Ако имаш мултиволан, няма как колата да е с такова радио.Това обяснява и нарязаните кабели.

Коментар

Както казаха господата модератори , радиото не става за мултиволан,....Не става, и за задни тонколони. Двуканално е, само предните ще свирят. Мен друго не ми е ясно, ЗАЩО, трябва да режат кабелите, като си има културни букси? Защо въобще да свалят оригиналната музика? Б@си хората.Преди години така, един приятел се пазари за една астра дизел, спазари я, на 3900 от 4300лв. На другият ден отиваме чак в Габрово, да я прехвърлим, гледаме, липсва оригиналната музика . Най-хладнокръвно му каза на продавача, без музиката не я купувам. Ония мислеше майтап, въртя, много ни бил смъкнал, въртя, въртя, на края извади кашона с радиото и тонколоните .Извинявайте за отклонението, ама много се ядосвам на такива цигании, много.
                  00' Bravo 105 JTD

Коментар

nikolce написа:
                    Както казаха господата модератори , радиото не става за мултиволан,....Не става, и за задни тонколони. Двуканално е, само предните ще свирят. Мен друго не ми е ясно, ЗАЩО, трябва да режат кабелите, като си има културни букси? Защо въобще да свалят оригиналната музика? Б@си хората.Преди години така, един приятел се пазари за една астра дизел, спазари я, на 3900 от 4300лв. На другият ден отиваме чак в Габрово, да я прехвърлим, гледаме, липсва оригиналната музика . Най-хладнокръвно му каза на продавача, без музиката не я купувам. Ония мислеше майтап, въртя, много ни бил смъкнал, въртя, въртя, на края извади кашона с радиото и тонколоните .Извинявайте за отклонението, ама много се ядосвам на такива цигании, много.
                    Колата вероятно е била с по-хуабва музика и понеже ги е мързяло да преправят обратно към оригиналната инсталация - са нарязали кабелите и са напъхали първия попаднали им пред очите фиатски касетофон.
                    Steliyan's Life!
                    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

А може ли да ми кажете какво радио трябва да сложа за да си ползвам мулти волана?Ще направя снимки на кабелите да попитам кои кабел за какво е че има едни 2 тънки кабелчета които са сиви и са вкарани в най-горната букса на радиото обаче от радиото не излизат никакви пластини.

Коментар

Ъъъъ, мултиволана не е ли екстра на HLX ниво?
                        Stop giving directions, just say "Follow me."
                        Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                        Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

sok1 написа:
                          Ъъъъ, мултиволана не е ли екстра на HLX ниво?
                          Не знам колега може и волана да е сменян

Коментар

Малко помощ относно Fiat Marea Комби

Колега , ти като отвори тази тема , защо не направи един списък и да питаш хората за всичко ?Кадар не можа ли копчето на радиото да натиснеш барем и оттам да събориш поне едни 50 лева....
                            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Малко помощ относно Fiat Marea Комби

Румен_Хинчев написа:
                              Колега , ти като отвори тази тема , защо не направи един списък и да питаш хората за всичко ?Кадар не можа ли копчето на радиото да натиснеш барем и оттам да събориш поне едни 50 лева....
                              Колега колата я вземах за 1300лв той човека ми смъкна от цената.За такава кола мисля че цената си заслужава е естествено както съм писал по горе е с забележки козметични но двигател и ходова част са ОК

Коментар

Аз бих взел по скъпа кола без проблеми. Сега вземи и си пиши колко ще дадеш по майстои и ремонти и след една година сметни да видиш какво ще излезе. И след това да не почнеш и ти да казваш, че италианските коли са гадни...
                                KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
                                Land Rover Discovery 2.5TD '94
                                EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
                                EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
                                EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Working...
                                X