Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неправилно (нарочно)(според мен) поставени знаци (хранилки)?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ФЕРАРИСТ написа:
    Обръщам внимание само на стопа, пресичане на път с предимство, път с предимство и на тия дето показват задължителните завой наляво, надясно или направо.....много съм рахат.....
    Абе три пъти чета, ама не разбирам, ако можеш да ми обЕсниш - какво общо има с темата това, което си написал? Ще повторя най-същественото от първия пост в тази тема:ПИТАМ: Какъв е начинът, кого трябва да информирам, на кого трябва да се оплача, до кого трябва да пусна жалба, кого да сезирам, за да се разгледа офицялно местоположението и целесъобразността на даден знак? А когато се отнася за регулиране на кръстовище към кого? Не е ли по-добре сигналът да се подаде от група шофьори? БЛАГОДАРЯ Ви предварително и МОЛЯ Ви да не оспамваме темата.

Коментар

МИНИСТЕРСТВО НА ТРАНСПОРТА,ИНФОРМАЦИОННИТЕ ТЕХНОЛОГИИ И СЪОБЩЕНИЯТАул.
      ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

T_SHOW написа:
        Извън компетенция Сигналът Ви е приет и е в процес на обработка.
        Нормален отговор! Регулирането на движението в градовете е работа на общините, а извън града - на НАПИ.Изразът "в процес на обработка" може би ще рече, че ще го препратят на компетентния орган, което няма да е лошо.Ако подадеш сигнала до общината може и да не му обърнат внимание, но когато идва от "горе" е друго нещо!
        Няма начин да няма начин!

Коментар

Извън компетенция Сигналът Ви е приет и е в процес на обработка. Аз ли не разбирам? Как тъй хем "извън компетенция", хем "приет и в процес на обработка?"Приет ли е, или е извън компетенциите им?!?Аз съм се сблъсквал много пъти с подобно нещо. Стигал съм до където трябва, само дето се оказа, че в Ямбол по закон трябва да има общинска комисия за организация на транспорта, но такава доскоро нямаше създадена изобщо.След това създадоха такава комисия, състояща се от 1 (един) пенсионер. И да пускам сигнали - файда йок.А иначе има много интересен участък от околовръстното на Ямбол, при което в едната посока има знак за начало на населено място - т.е. ограничението е 50, а от другата страна - няма такъв знак - т.е. ограничението е 90.Познайте дали не вардят там, ГАДОВЕТЕ МРЪСНИ!!!!

Коментар

На времето в Ямбол имаше фирма "Хоризонтална и вертикална маркировка" към общината, в която съм работил пред лятото на 1983 година. Всички без мен и шофьора, бяха пенсионери! :D

Коментар

Имаш опция Провери сигнал на същата страница - http://www.transportinfo.bg/bg/Bulga...k/searchИли му пиши персонален мейл на господина който ти е отговорил.И странното е че мейла му е в абв..... Абе държавна администрация.
              Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

pr_00f написа:
                Имаш опция Провери сигнал на същата страница - http://www.transportinfo.bg/bg/Bulga...k/searchИли му пиши персонален мейл на господина който ти е отговорил.И странното е че мейла му е в абв..... Абе държавна администрация.
                При проверка на сигнала колега, се отваря това, което съм цитирал. Мейла е моя. Аз съм Тихомир Тодоров.

Коментар

Ясно.Тогава можеш да се надяваш че това :
                  "Извън компетенцияСигналът Ви е приет и е в процес на обработка. "
                  Означава че ще го пренасочват към съответната отговорна институция.Аз бих изчакал 1-2 дни и после да ги тормозя по телефона.Все пак си имаш номер на подаден сигнал , не могат да те отсвирят току така .
                  Това е отговора на сигнала, който подадох на адреса, посочен от колегата "ogi28b". Явно тези не се занимават с регулирането на пътища и кръстовища. Обаче аз не се предавам. Тръгвам по следващата следа, посочена от колегата "Stefanaki" - Общинска комисия по безопасност на движението. Абе решил съм да размърдам нечий задник. Може да ми отнеме време, обаче ще разбера какъв е пътя за премахването на "безумните" знаци по пътищата
                  Поздравления за ентусиазма.Ако се знае къде се подават подобни сигнали, определено ще почнат хората да ги хранят както трябва и броя на малоумните знаци ще намалее.Примерно в София си имаме столичен инспекторат с гореща телефонна линия 7х24 и можеш да подаваш сигнали за нередности от всякакъв тип.Те съответно пренасочват сигнала към отдел/фирма отговорна за поддръжката. И системата работи, колкото и да е невероятно.
                  Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Ако някой може да ми каже, на кой от тия всичките "хрантутници" да създам малко работа, ще го почерпя биричка.Бах мааму, като видях що хора храним в тая Варна и разбрах защо ни е толкова голяма сградата на Общината.Хайде помагайте, ще се мъча да сменя два знака на моята улица и да регулирам едно кръстовище (в момента е нерегулирано). Към кого от тия всичките да се обърна?http://www.varna.bg/phone/index.htm

Коментар

Бях студент, когато я строяха или по-скоро изливаха от бетон.Тогава бе партиен дом на БКП.

Коментар

nikolovvd написа:
                        На времето в Ямбол имаше фирма "Хоризонтална и вертикална маркировка" към общината, в която съм работил пред лятото на 1983 година. Всички без мен и шофьора, бяха пенсионери! :D
                        nikolovvd написа:
                        Бях студент, когато я строяха или по-скоро изливаха от бетон.Тогава бе партиен дом на БКП.
                        Как тези два поста помагат на автора по поставения проблем? За мен лично е интересно, че си работил във фирма за пътна сигнализация, значи има какво да науча от теб. Но тази тема има друга цел, все пак. Моля, придържайте се към темата! Благодаря за разбирането.

Коментар

Working...
                        X