Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв монитор?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

pakumba написа:
    dikanio написа:
    pakumba написа:
    изгорял пиксел не съм забелзал, вероятно има де
    Как може да не си забелязал? Явно няма, защото ако имаше изгорял пискел, направо ще ти извади очите. Или е черен, или свети в не какъвто трябва цвят и е доста дразнещо.
    ми такива неща не ми правят впечатление. Ама тази вечер ще се загледам
    да ти кажа, не намерих изгорял пиксел.
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Mupo написа:
      Ориенираи се към друга матрица. Тоя TN е ... не искам да говоря. Вярно цените са други при S-IPS или S-PVA/P-MVA, но пък и цената на очите ти не е по-малка.
      TN +LED Backlight? Баба ми цял живот на S-PVA е работила. не, че технологията на задното осветление е особено по-различна. Радвам се, че правиш разлика в матриците на пръв поглед
      topuzko написа:
      изгорял пиксел се забелязва най-лесно на черен фон. в повечето случаи е зелен или червен. до сега черен не съм виждал, а много време бях консултант-птодавач в магазин за техника
      Язък, че "много" време си бил консултант-непреводимо в магазин за техника:1. Изгорял пиксел, два цвята - бял или черен2. Заял (stuck) пиксел - свети в някой от 3те съставни цвята: син/зелен/червенКолега, когато не си сигурен в нещо - не го говори. Когато не си сигурен какво знаеш - провери в гугъл: stuck pixel / dead pixel... Дерзай!П.П.: 20лв. за урока.
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
        ...
        Благодаря за пояснението ... и то за 20лв . И все пак за тези пари можеби е добър избор.

Коментар

В крайна сметка кое е толкова вредното на TN? И липсва при PVA и IPS?
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
          X