Опитах по добрия начин ама модераторите тука сте по-кухи и от гайди. Сега сигурно и това ще ви е обидно... Ми проблема си е ваш... Нито кух е обида, нито гайда ... Ако вие така го приемате може да ме хванете за дръжката ... Не ми се молете изобщо, тука не е църква. Ако на вас не ви хареса сами си казахте къде е бутона изход... Ползвайте го. Правилата съм ги прочел ама там не пише тия думи да са обидни... Относно кое е желателно и кое не поста си е мой ше си го редактирам както ми е кеф. Ако не ви харесва пак може да ме хванете знаете къде.Относно какво съм искал да кажа на оня с фаровете утре като някой тъпунгер ви нацепи колите ше ме разберете и проблема пак ше си е ваш ама ше е късно.Ся ше ме баннете ... ми дреме ми на онова дето ви казах да ме хванете за него.Аре със здраве и като ви смелят кочините някви идиоти дето и идея си нямат от шофиране и закон за движение по пътищата дано поне вие оцелеете ... Че напоследък много хора го нямат тоя късмет за съжаление и вие може да се чувствате съпричастни към нещастието им... Щото поoщрявате малоумниците...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Относно спиране на знак СТОП и неговата валидност
Collapse
Заключена тема
X
X
-
коцев написа:Момче ,мога само да ти кажа ,че каквото ти е поведението и написаното от теб тук във форума ,то такова ще да е и на пътя. Един уравновесен водач на пътя никога не би си позволил да пише такива глупости във форума .Позамисли се малко .
Коментар
-
jorko написа:PASSARELLA написа:Но Жорко, що не задаваш тия въпроси директно, бе мойто момче!?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар