понеже преди малко ми написаха фиш, понеже не спрях на един стоп, който е напълно ненужен и честно казано малко ме ядосаха, се замислих дали немога да го обжалвам понеже мисля че на въпросното кръстовище знака СТОП не е коректен понеже липсва указателна табела за пътя с предимство на кръстовището, а сега ще приложа и снимка да стане по ясно : аз в случая съм синята кола на кръстовището и правя десен завой и няма абсолютно никой; пред червената кола на кръстовището има знак Т13 и заради това съм обозначил предимство 1 и предимство 2; в случая на моя знак стоп няма знак т13 който да ми каже кой е с предимство и по презумция срещу мен пак трябва да стой знак СТОП, а там стой път с предимство ? да се занимавам ли с тия нещастници който ме издебнаха супер подло в някакъв храст вместо да ходят да глобяват за сериозно нарушения
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Относно спиране на знак СТОП и неговата валидност
Collapse
Заключена тема
X
X
-
nedialk00Етикети: –
-
nedialk00
правейки десен завой, по презумция ако отсреща има също знак СТОП, понеже липсвайки такъв знак Т13 според мен е задължително срещу мен също да има СТОП аз съм с предимство и съответно не трябва да спирам(не че нетрябва по правилник, но си мисля че мога да обжалвам понеже не са коректни знаците)
-
Тъпото е, че фуражките това дали трябва да има или не ама грам не ги интересува.Дори смея да кажа, че е в техен интерес да има колкото се може повече такива знаци.Аз лично се нервя супер много на ненужните ограничения в извън населените места от порядъка на 30-40 км в час, кудето със сигурност има патрулка изкарващта си добри бонуси.Доколкото знам можеш да обжалваш или оспорваш само АКТ.Фиш пишат когато вината е признатаПонякога ме преследват умни мисли, но аз съм по-бърз от тях
Коментар
-
tomsan написа:Бутни фиша в жабката и си свиркай .Фиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
-
nedialk00
колега, не съм джигит на пътя, просто този знак стоп е абсолютно безмислен и ненужен там,дори сега ми казаха че там чакалят като "леки жени" само и само да си изпълнят нормата за деня понеже никой не спира когато не е необходимо
Коментар
-
jokemaker написа:.Аз лично се нервя супер много на ненужните ограничения в извън населените места от порядъка на 30-40 км в час,
Коментар
-
Имаш знак "СТОП". Какво трябва да правиш? Ами да спреш.Ако не си спрял и са те санкционирали за това, няма за какво да се оплакваш, всичко друго е празни приказки.Може и да не е "честно", може и да не е нужен да бъде там, но така е решено. Ти имаш единственото "право" (задължение) да се съобразяваш със знаците на пътя по време на движение.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Имаш знак "СТОП". Какво трябва да правиш? Ами да спреш.Ако не си спрял и са те санкционирали за това, няма за какво да се оплакваш, всичко друго е празни приказки.Може и да не е "честно", може и да не е нужен да бъде там, но така е решено. Ти имаш единственото "право" (задължение) да се съобразяваш със знаците на пътя по време на движение.
Коментар
-
nedialk00 написа:правейки десен завой, по презумция ако отсреща има също знак СТОП, понеже липсвайки такъв знак Т13 според мен е задължително срещу мен също да има СТОП аз съм с предимство и съответно не трябва да спирам(не че нетрябва по правилник, но си мисля че мога да обжалвам понеже не са коректни знаците)Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Няма разумен човек, който да ти отмени глобата, ако обжалваш. В случая ти не си спрял на знак стоп, а съвсем отделен въпрос е кой точно е с предимство и как се изменя пътят в кръстовището, и дали липсата на указателната табела е определяща. Ако имаше табела, щеше ли да спреш? Специално в случая няма никакво значение дали има или няма табела, ако имаш видимост към всички значци. Това, че по презумпция срещу теб също трябва да има стоп е доста грешно, защото има множество кръстовища, на които единия има стоп, а другия насреща има само "пропусни другите..."Местя темата в раздел "Общи приказки"
Коментар
-
Колеги, а тук кой е с предимство? Извинявам се за глупавия въпрос.Червената черта се води тоя Т13 знак, Зелената знак стоп, а другия е синята. Понеже често ми се налага идвайки от Симеоновско шосе да минавам от там и почти никога не съм давал предимство на знака стоп.... та да питам много ли са ме псували
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар