Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко станаха Темпричките ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

коцев написа:
    Днеска си купих и аз Темпра на старо.Но тя като е с две врати да япиша ли в анкетата ??
    ама нямаше начин, веднага се усъмних...Темпра с две врати???, хехе...добра шега г-н Коцев

Коментар

Хахаха

Mitko написа:
      Tempra написа:
      коцев написа:
      Днеска си купих и аз Темпра на старо.Но тя като е с две врати да япиша ли в анкетата ??
      ама нямаше начин, веднага се усъмних...Темпра с две врати???, хехе...добра шега г-н Коцев
      Има Темпра с 2 врати, но е продавана само в Бразилия.
      Та коцев "лъже", защото обяви че си е "купил" Темпра в деня на лъжата - 1 Април А тогава се лъже "за здраве..." :D
      Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Fiat Тempra 09.1990г. 159А2.000 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45

КУПУВАМ: Теглич за Темпра
      КУПУВАМ: Халогени за Фиат Темпра...
      КУПУВАМ: Спортен волан

http://www.tempra-clube.hit.bg
      http://www.tempras.myfreebb.com

Коментар

Re: 8 Темпри

Tempra SX написа:
        За сега са само осем, но може и други фенове да се присъединят... Всеки ден,сутрин, когато баща ми ме кара на училище виждаме доста,повечето от които на бул.Ситняково и няма да е зле и на нашата Темпричка да лепнем стикерче :D
        за какво стикерче говориш?на фиат клуб?аз само се оглеждам ама никъде досега не съм видял италиянка с такъв стикер... иначе и на мен ми се ще да имам стикерче...
        ФИАТ ТЕМПРА 1.9TD

Коментар

Коментар

mariobg написа:
            prog написа:
            за какво стикерче говориш?на фиат клуб?аз само се оглеждам ама никъде досега не съм видял италиянка с такъв стикер... иначе и на мен ми се ще да имам стикерче...
            Хе-хе... Не си ме срешал явно Аз карам със старият ви стикер от не знам колко време , но почти година вече. Случвало се е на кръстовище да ме питата какъв е тоя клуб ФИАТ. Страното е че аз карам Ланчия, но пак е италианка хаха
            аз за теб отдавна се оглеждам... беше ми дал съвет в една постната от мен тема и беше казал като видя сива дедра с стикер на клуб фиат да се обадя ама досега нещо не мога да те видя... но някой ден, живот и здраве ще пием по бира
            ФИАТ ТЕМПРА 1.9TD

Коментар

Tempra с 2 врати Имам и още снимки, но като не ме мързи ще ги кача на Уеб Сървъра и ще ги пусна

Коментар

Petrov написа:
                Tempra с 2 врати Имам и още снимки, но като не ме мързи ще ги кача на Уеб Сървъра и ще ги пусна
                За справка:http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=243
                Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

Working...
                X