Разчиствах в Програм файлс....и... и сега като пусна некой филм на winamp или на windows media pleyer - филма ми го дава обърнат с главата надолу, а субтитрите - нормално....некой да ме посъветва как да го оправя?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво съм направил на компютъра си???
Collapse
X
-
бе не бараи там бе изтрил си някой фаил който трябва на winamp-a i wmp за да работят правилно а относно гледане на филми моя съвет е качи си GOM Player с него съм от 3 години насам ядове немам всичко чете. Ако не те мързи дай uninstall на winamp-a и после изтрий всичко от програм файлс дето е на winamp-a и си го свали и качи на ново ще се управи но пак ти казвам за да нямаш проблеми с картината и субтитрите качи си тоя плеър дето ти казах няма да съжаляеаш успех колегаа
-
bubachko
-
///// написа:Обърни монитора наобратно. Що пипаш дет не ти е работата, масторе!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Вероятно си изтрил,файл/настройки и затова така се е получило.Пробвай с нови кодеци и за филми си сложи БСплеър-по-добър от него няма.И такова "разчистване" на Програм Файлс не се прави.Наясно си вече защо.Като искаш да си освобождаваш място,унинсталираш дадена програма,а не това ме кефи,това не.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Най-добре си свали нова версия на Klite Codec Pack, защото флип-а се дължи на него. По този начин трябва да се оправи.karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook
Коментар
-
donnna написа:///// написа:Обърни монитора наобратно. Що пипаш дет не ти е работата, масторе!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар