Ъглошлайфа ми изгоря за жалост, а исках да се размина с ножовката. С думкане.. нещо по културно, а ножицата за арматура незнам какво ще среже, като веригата е дебела колкото пръста ми. Ще пробвам за сега с разпробиване :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да разбия катинар :D
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Interceptor написа:Ъглошлайфа ми изгоря за жалост, а исках да се размина с ножовката. С думкане.. нещо по културно, а ножицата за арматура незнам какво ще среже, като веригата е дебела колкото пръста ми. Ще пробвам за сега с разпробиване :DAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Вземаш едно свредло 6 мм и пробиваш точно където е вдлъбнатата част, където се вкарва ключа.Отвора трябва да е дълбок повече от дължината на ключа. Помоли някой да държи катинара с тръбен ключ докато пробиваш, за да не се осъкатиш.Като направиш дупката раздрусай катинара, за да изпадат стрюжките, щифтовете и пружинките. След това с какъвто и да е ключ или отверка можеш да завъртиш и "отключиш".Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Interceptor написа:Ъглошлайфа ми изгоря за жалост, а исках да се размина с ножовката. С думкане.. нещо по културно, а ножицата за арматура незнам какво ще среже, като веригата е дебела колкото пръста ми. Ще пробвам за сега с разпробиване :DОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
Re: ...
dqnkov написа:с козия крак става за 5 секундиAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
googo написа:Ножици за арматура ?Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
баси и драмата - две страници градски, кво стана ве? айде кажи - отряза ли го катинара, че не можем да заспим тая вечер... на, и Литекс падат, станаха две драми.....п.п. И следващия път - два катинара закачени последователно към веригата (представи си последователно свързани съпротивления, реотани, крушки). Ключът за единия - у теб, а на другия - при комшията. И всеки си отключва неговия катинар с неговия ключ. - ей това е много хитра работа!!!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:баси и драмата - две страници градски, кво стана ве? айде кажи - отряза ли го катинара, че не можем да заспим тая вечер... на, и Литекс падат, станаха две драми.....п.п. И следващия път - два катинара закачени последователно към веригата (представи си последователно свързани съпротивления, реотани, крушки). Ключът за единия - у теб, а на другия - при комшията. И всеки си отключва неговия катинар с неговия ключ. - ей това е много хитра работа!!!Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
dobrujanetza написа:donnna написа:баси и драмата - две страници градски, кво стана ве? айде кажи - отряза ли го катинара, че не можем да заспим тая вечер... на, и Литекс падат, станаха две драми.....п.п. И следващия път - два катинара закачени последователно към веригата (представи си последователно свързани съпротивления, реотани, крушки). Ключът за единия - у теб, а на другия - при комшията. И всеки си отключва неговия катинар с неговия ключ. - ей това е много хитра работа!!!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар