Ние може да си коментираме колкото си искаме, НО... според мен жена ти, трябва да си хареса, кола.А те го правят по външният вид и веднъж като си харесат - отърване няма! Пък ти после може да помислиш за двигател - бензин/газ/дизел и кубатура.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Време е за още една кола - дайте идеи?
Collapse
X
-
1115 написа:Ами тя си харесва Браво, Пунто - не- ама ще и е за подарък за рождения ден и затова аз ще я избирам.Иначе много се тормозя тези дни и се побърках.просто вече гледам и разхода да е малък(или по-евтино гориво)
Коментар
-
1115 написа:Ами тя си харесва Браво, Пунто - не- ама ще и е за подарък за рождения ден и затова аз ще я избирам.Иначе много се тормозя тези дни и се побърках.просто вече гледам и разхода да е малък(или по-евтино гориво)
Коментар
-
А Алфа ако иска ето тази от форума ни (току що я видях) http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=7620Що се отнася до темата за данъка, тя е многократно коментирана и само ще кажа,че за TD 100 данакът е 28 лева. Ти си мисли!!!!!
Коментар
-
ivo098 написа:Mitko написа:FIAT Doblo 1.9 JTD 105 конски сили. Разход по борд компютър в града 5.8л/100км.FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
Нещо много противоречиви мнения изказвате, колеги Бензина щял да харчи много Дизела нямало да го юрка жената и щял да харчи малко - ми тя и бензина няма да го юрка и пак ще харчи малко, за бензин Най-добрия вариант е "Bravo 1.6-16v" с газова уредба и веднага обяснявам защо - разликата в цената за покупката между 1.6-16v и 1.9-JTD е голяма и НЕ СИ СТРУВА За парите на сносно "Bravo 1.9-JTD" (~6500лв.) може да се купи много по-хубаво и по-запазено 1.6-16v, като се има предвид, че тяхната цена се върти около 5000-5500лв. А що се отнася до разхода на газ - ми 9лева са си 10литра - това ако ви е малко...
Коментар
-
За сега покупката на 1.6 + газова е най-добре, но в същност мене ме притеснява какво ли ще измислят наще управници - няма да оставят толкова евтина гаста.....поне аз така си мисля.И за това ми е дилемата - иначе между 1.6 и JTd цената е поне 1500лв +.Та по-евтина нафта се намира - 1.3.....1.4лв. и ако направят газта и тя към 1.3...4 и се губи смисъла от газовата.
Коментар
-
Карал съм с нафта за 1,3-1,40 лв. Не си струва. Харчи повече в сравнение,ако зареждаш със скъпия дизел на ОМВ. И като дръпнеш чертата се оказва,че като с евтината нафта не пестиш нищо, дори си прецакваш горивната система с боклуци.Иначе с развитието на производството на биодизела, може да се очаква понижаване на цената на нафтата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар