Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Време е за още една кола - дайте идеи?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ние може да си коментираме колкото си искаме, НО... според мен жена ти, трябва да си хареса, кола.А те го правят по външният вид и веднъж като си харесат - отърване няма! Пък ти после може да помислиш за двигател - бензин/газ/дизел и кубатура.
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Ами тя си харесва Браво, Пунто - не- ама ще и е за подарък за рождения ден и затова аз ще я избирам.Иначе много се тормозя тези дни и се побърках.просто вече гледам и разхода да е малък(или по-евтино гориво)

Коментар

1115 написа:
        Ами тя си харесва Браво, Пунто - не- ама ще и е за подарък за рождения ден и затова аз ще я избирам.Иначе много се тормозя тези дни и се побърках.просто вече гледам и разхода да е малък(или по-евтино гориво)
        Разходът е лесен. Нафтата ти е най-добрия ти вариант за нея. Двигателите са много надеждни. Тя няма да я юрка и ще си харчи прилично, но друг е въпроса дали няма да я дразни,че е по-шумна от бензините? Има и нещо друго,че ако й вземеш Браво JTD или TD ще ти хареса и може би ще си размените твоята с нейната

Коментар

1115 написа:
          всичко зависи колко се кара колатасметни си кое за колко време ще се изплати - газ или дизелако не излиза сметката си оставаш на бензинсамо че, ако избереш дизел 75 или 100 к.с. или намериш някой бензинов 1,6 90 к.с. ще си пестиш и по 100 лева от данък на годинаи още нещо - четох, че от 1997 година двигателят 1,4 12 V е с променена конструкция и вала вече не се износватака че ако намериш 1,4 - 1997 или 1998 ще е доста добретози мотор идеално ще пасне според мен - хем е лесно с газ, хем пестиш от данъка
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

А Алфа ако иска ето тази от форума ни (току що я видях) http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=7620Що се отнася до темата за данъка, тя е многократно коментирана и само ще кажа,че за TD 100 данакът е 28 лева. Ти си мисли!!!!!

Коментар

Я кажете за изменената конструкция на 1.4, защото мойта е от септември 1998г. и се заинтригувах.Митко, двигателя го сменят октомври 1998...
              FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Mitko написа:
                Не знам с изменена конструкция ли е 1.4, но 98-а просто го заменят с 1.2 16V
                мислех, че е през 99-таиначе го четох в руския сайт, в който имаше тест на Брава

Коментар

нe мога да намеря линк-абеше в една тема тук, но не помня кояпишеше, че поради проблемите с вала, през 1997 година предлаганите мотори са с променена конструкцияпо този начин се избягвал проблематвоята със сигурност ще е от "новата" версия

Коментар

Mitko написа:
                    FIAT Doblo 1.9 JTD 105 конски сили. Разход по борд компютър в града 5.8л/100км.
                    мда около 9лв на 100 км, и аз с газовата прявя толкова само дето си е бензинка и си е бая пъргаво
                    ex Fiat Bravo GT

Коментар

ivo098 написа:
                      Mitko написа:
                      FIAT Doblo 1.9 JTD 105 конски сили. Разход по борд компютър в града 5.8л/100км.
                      мда около 9лв на 100 км, и аз с газовата прявя толкова само дето си е бензинка и си е бая пъргаво
                      Колега сериозно ли говориш? На мен 1.6 ми харчи без АГУ 10 на 100, пък 1.8 трябва да е поне 11-12, както казва колегата по-горе, с АГУ 12-13.. Не знам какви са цените на газта, не не ми се струва, че може да се изкара с 9 лв на 100 ...или греша
                      FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Нещо много противоречиви мнения изказвате, колеги Бензина щял да харчи много Дизела нямало да го юрка жената и щял да харчи малко - ми тя и бензина няма да го юрка и пак ще харчи малко, за бензин Най-добрия вариант е "Bravo 1.6-16v" с газова уредба и веднага обяснявам защо - разликата в цената за покупката между 1.6-16v и 1.9-JTD е голяма и НЕ СИ СТРУВА За парите на сносно "Bravo 1.9-JTD" (~6500лв.) може да се купи много по-хубаво и по-запазено 1.6-16v, като се има предвид, че тяхната цена се върти около 5000-5500лв. А що се отнася до разхода на газ - ми 9лева са си 10литра - това ако ви е малко...

Коментар

За сега покупката на 1.6 + газова е най-добре, но в същност мене ме притеснява какво ли ще измислят наще управници - няма да оставят толкова евтина гаста.....поне аз така си мисля.И за това ми е дилемата - иначе между 1.6 и JTd цената е поне 1500лв +.Та по-евтина нафта се намира - 1.3.....1.4лв. и ако направят газта и тя към 1.3...4 и се губи смисъла от газовата.

Коментар

Карал съм с нафта за 1,3-1,40 лв. Не си струва. Харчи повече в сравнение,ако зареждаш със скъпия дизел на ОМВ. И като дръпнеш чертата се оказва,че като с евтината нафта не пестиш нищо, дори си прецакваш горивната система с боклуци.Иначе с развитието на производството на биодизела, може да се очаква понижаване на цената на нафтата.

Коментар

А замислял ли се за БРАВО 2,0 20в 150+ коня или ти трябва икономична :D

--------------------

Коментар

Huku написа:
                                А замислял ли се за БРАВО 2,0 20в 150+ коня или ти трябва икономична :D
                                Този двигател е много труден за поддръжка!
                                FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Working...
                                X