Време е за нова кола за жена ми. Искам да и взема Браво, но не съм решил с какъв мотор да е .Колата ще я кара градско и по-редко извънградско. Ще ми се да е 1.9JTd, но нафтата е доста скъпа. Склонен съм да и сложа газова ако взема бензинов мотор, но нямам идея какъв да бъде.Та дилемата ми е:1. Браво 1.9JTd.2. Браво 1.6 16V.3. Браво 1.8 16V.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Време е за още една кола - дайте идеи?
Collapse
X
-
Според мен по-добре ще е дизела , защото все пак ще я кара жена колата не вярвам в града да дава повече от 7-8 разход нафта . Що се отнася за бензин с газова първо казваш , че ще се кара почти през цялото време в града , което означава , че мн време ще се излаща тая газова , а и разхода ще е каквото и да правиш поне 10-12 в града и ще ти излезе почти същото както и при дизела с една разлика , че ще трябва да даваш парички за газова .Слагайте си коланите
-
BOIT написа:Според мен по-добре ще е дизела , защото все пак ще я кара жена колата не вярвам в града да дава повече от 7-8 разход нафта . Що се отнася за бензин с газова първо казваш , че ще се кара почти през цялото време в града , което означава , че мн време ще се излаща тая газова , а и разхода ще е каквото и да правиш поне 10-12 в града и ще ти излезе почти същото както и при дизела с една разлика , че ще трябва да даваш парички за газова .ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
FICHE TECHNIQUE ALFA ROMEO BRERA 3.2 V6 260 cvMoteur : V6 24 s Cylindree : 3 195 cm3. Puissance : 260 ch à 6 200 tr/min. Couple maxi : 322 Nm à 4 500 tr/min.Transmission : 4x4, 6 rapportsDimensions : L 4,41 m ; l: 1,83 m ; h: 1,37 m.Diametre de braquage 11,2 m.Coffre : 300 dm3.Reservoir : 70 litres.Poids : 1 630 kg.Vitesse maxi : 240 km/h.Acceleration : 0 à 100 km/h: 6,8.Consommation mixte : 11,5 l/100 km.Emission de Co2 : 273 g/km.Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
Abarth. написа:BOIT написа:Според мен по-добре ще е дизела , защото все пак ще я кара жена колата не вярвам в града да дава повече от 7-8 разход нафта . Що се отнася за бензин с газова първо казваш , че ще се кара почти през цялото време в града , което означава , че мн време ще се излаща тая газова , а и разхода ще е каквото и да правиш поне 10-12 в града и ще ти излезе почти същото както и при дизела с една разлика , че ще трябва да даваш парички за газова ."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Кофтито на газовата ( освен ако не се купи направо кола с газова ) е че ще трябва да се слага, а това са пари , който само с градско каране доста време ще се изплаща тая газова . Спред мен най-добре ще е едно Пунто ГТ или Браво ХГТ и да се кефи жената току виж й хареса и после гледай кво става градско 15-17/100 :DСлагайте си коланите
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар