Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трябва ли да се отнеме лиценза на Мтел?
Collapse
X
-
Мтел и лукойл са две съвсем различни неща по отношение на закона и няма как да се сравняват. Освен това къде в договора на кой да е оператор пише, че връзката е непрекъсната на 100% и не могат в никакъв случай да се очакват сривове в системата? бас хващам, че такава кауза няма и няма как да има, защото такова нещо не може да бъде гарантирано. Ако все пак някой се е почувствам много засегнат, може да започне да пише жалби.От друга страна препоръчвам на всеки, който го е приел много сериозно да се замисли дали да не поговори със специалист относно зависимостта си от мобилни телефон - не е нормално да изпадаш в паника само защото не си имал връзка няколко часа. Между другото глобул също имаха проблем от няколко часа миналата година, но до колкото си спомням никой не го отрази - явно на определени хора им е кеф да пишат срещу определени компании, защото и в трита оператора се надписват сметки, и в трита оператора има проблеми при прекратяване на договор или друго - говоря от личен опит. А другият ми въпрос е, след като толкова не ви харесва Ментел, що си подновявате договорите? 100% от познатите ми на Мтел, които реват от тях, го направиха. От друга страна имам и познати, които са много доволни.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
И аз гласувах с НЕ. Имам карти и на 3-те оператора(единият, от който ми е служебан). Знам много добре какво се случва и какво правят и от трите оператора. Ако се стигне до отнемане на лицензи трябва да се отнемат на всички оператори и в тоя случай хората, който пискат, че нямат покритие 2 часа какво ще правят. Напълно подкрепям мненията на avvasilev и eleFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
avvasilev написа:НЕ!Честно казано, 2 часа без телефон за мен са някакво огромно щастие!Понякога искам да убия изобретателя на тази технология!
Коментар
-
ogi28b написа:avvasilev написа:НЕ!Честно казано, 2 часа без телефон за мен са някакво огромно щастие!Понякога искам да убия изобретателя на тази технология!I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
ogi28b написа:Имаше наскоро една форумска среща, на която едно от най-хубавите неща било, че операторите нямали обхват, като че ли никой не знае как да си изключи телефона, ако толкова му се живее без обхват.
Коментар
-
Вие явно не знаете опцията на телефона "пренасочване на обаждания". Толкова полезна, хем телефона стои включен, хем може да си нагласите най - различни операторски приказки като почти безплатно за отсрещната страна. Разбра се някой може да се изтарикати и да пренасочи номера си на 048 **** тогава вече яко ще се плаща
Коментар
-
kazan написа:Вие явно не знаете опцията на телефона "пренасочване на обаждания". Толкова полезна, хем телефона стои включен, хем може да си нагласите най - различни операторски приказки като почти безплатно за отсрещната страна. Разбра се някой може да се изтарикати и да пренасочи номера си на 048 **** тогава вече яко ще се плащаВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ogi28b написа:А и защо още се занимавате с тия М-тел? Да изключим това, че цените им са най-високи,Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар