Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видеорегистратор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пропускам ли нещо, защото си мисля, че надписите също трябва да се обърнат, както и видеото. Защо се цели да се обърне видеото, а надписите не ?На твойта машинка, както и да я обърнеш, надписите са правилно ориентирани ли ?

1.9 JTD 110hp
    Ex: Fiat Marea 1,8 16v 97г. LPGi

Коментар

Сега пак обяснявам, регистраторът снима нормално, но като го завъртя на 180 градуса снимам с главите надолу и с нормални надписи, след това с програма обръщам всичко и видеото е норм. а надписите отиват горе.Ми това е общо взето.
      Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
      Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

Е какво те бърка, като е наобратно? Моят като го завъртя на 180 градуса, показва картината нормално, но когато после гледам записа, показва ми всичко с главата надолу. Обръщам картината с влс плейъра на 180 градуса и само датата ми излиза наобратно - звука си излиза съвсем нормално
        Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

Коментар

Working...
        X