Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видеорегистратор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

До колко ГБ или във време (часове) ако може да кажете, прави записи? Въпросите са ми към sok1 и kiselo, съответно. Благодаря Изглежда, ще си подаря нещо за рожденния ми ден
    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
      До колко ГБ или във време (часове) ако може да кажете, прави записи? Въпросите са ми към sok1 и kiselo, съответно. Благодаря Изглежда, ще си подаря нещо за рожденния ми ден
      Аз съм сложил 4гб карта...настроил съм камерата да прави 10 минутни клипчета и като се запълни картата автоматично трие най-старото и започва да записва на негово място....така се събират около 10 клипчета постоянно на картата...Ако сложиш голяма карта ще можеш да записваш по дълги пътувания без прекъсване, но няма голям смисъл...по-лесно е за обработка като са малки филмчета. Едно клипче със средно качество е около 500мб...Камерата се включва и изключва автоматично като запаля или изгася колата...Лошото е, че стои постоянно в запалката, но пък това го разреших с един троен разклонител...така радар детектора, камерата и телефона са включени при всяко пътуване Батерията държи малко...около 30-40мин, но ако скочиш до илиенци може да си вземеш някоя голяма те са като от старите нокии и да държи поне няколко часа...Другия вариант е да си изведеш някъде кабелчето близо където ще стои камерата и да не ти заема запалката...
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Значи примерно ако тръгна за София, няма да мога да събера цялото си пътуване на някаква SD карта......10мин.=500мб. .... кофти.
        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
          Значи примерно ако тръгна за София, няма да мога да събера цялото си пътуване на някаква SD карта......10мин.=500мб. .... кофти.
          Ако сложиш една 32гб карта вероятно ще можеш, но няма никакъв реален смисъл...Какво ще вземеш после от този запис...ако недай си боже попаднеш в някаква ситуация тя ще отнеме секунди и ще я имаш във въпросното 10 минутно клипче...по-добра алтернатива е да си имаш още една карта...та ако на едната се запише нещо интересно да можеш да сложиш другата и да продължиш записа...
          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

И според мен по-добре малки клипчета. То ако стане нещо (да не дава господ), най-много да ти трябват последните 2-3 минути. И не забравяйте, като снимате, да викате " Ууу БЛЯД"
            00' Bravo 105 JTD

Коментар

Моята я настроих на 3 минутни клипчета. Всяко е по около 250 МБ. Ако има нещо "интересно" записано на камерата, спирате и на съответното клипче му се задава опция "Protect", т.е. да не се трие. Утре мисля да си напазарувам една 16 (или 32 ) ГБ карта и да не се занимавам повече. По скромните ми изчисления с 16 ГБ ще "покрия" до 192 минути, което не е никак зле.
              Stop giving directions, just say "Follow me."
              Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
              Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Ето какво съм поръчал и трябва да дойде до края на седмицата.http://www.youtube.com/watch?v=22Bdb1KdNW4Ето какви клипове прави.http://www.youtube.com/watch?v=G-vtpe4kRHgПредимството на това изделие според мен е възможността да го ползвам като любителска видеокамера и да си заснема нещо интересно по пътя, вместо да се ровя в багажа и да търся камерата си.
                Няма начин да няма начин!

Коментар

Пусни реални клипчета после.

Коментар

Ето го първия клип.http://www.youtube.com/watch?v=I2ay3...e=youtu.beНе знам защо е в качество 720, след като е правен в 1080. Явно при качването сайта го отрязва или нещо друго.Все още не съм го разгадал регистратора и някой от настройките не са оптимални.Това което забелязах е, че по-добре да не се записва звука, защото сензора за движение/ускорение при неравности внася едно пръщене в звуковия тракт. Като че ли някаква съчма подскача вътре в кутията. Иначе си е готина екстра, защото може да го включите и да го забравите. При спиране/паркиране записа прекъсва автоматично.

Коментар

Избираш "зъбното колелце" и си избираш 1080

Коментар

nikolovvd написа:
                        Ето го първия клип.http://www.youtube.com/watch?v=I2ay3...e=youtu.beНе знам защо е в качество 720, след като е правен в 1080. Явно при качването сайта го отрязва или нещо друго.Все още не съм го разгадал регистратора и някой от настройките не са оптимални.Това което забелязах е, че по-добре да не се записва звука, защото сензора за движение/ускорение при неравности внася едно пръщене в звуковия тракт. Като че ли някаква съчма подскача вътре в кутията. Иначе си е готина екстра, защото може да го включите и да го забравите. При спиране/паркиране записа прекъсва автоматично.
                        Преди имах един WiFi километраж на велосипеда и той имаше такава сачма, която се явява сензор за движение. Много ме дразнеше.Колко време след като си спрял спира да записва? Предполагам записа продължава докато си на кръстовище, иначе би било доста тъпо.
                        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Има настройки. Изключване на тази функция, 1 минута и 2 минути мисля, но както писах още не съм му разгадал всички функции. За 139 лв. е просто върха!

Коментар

nikolovvd написа:
                            Ето го първия клип.
                            Супер е!

Коментар

Има ли опция да намалиш резолюцията на записа? При 640х480 няма да имаш по-лош образ. С това 1080 и липсата на фокус само хабиш трафик място в паметта.

Коментар

Да има и понеже забелязах, че сайта има проблеми при 1080 (и при качване и при възпроизвеждане) ще го настроя на 720. Та следващият ще е на 720 и ще опитам да изпробвам приближаването, което е 4х, но цифрово и ще видим какво ще е качеството. Все още не мога да разбера смисъла на една опция - Exposure. Дали определя диапазона тъмно-светло или нещо друго ще трябва да се чете!

Коментар

Working...
                                X